Pagal kandidačių anketas autoritetingos komisijos atrinktų 20 merginų visą vasarą laukia netikėtos užduotys, fiziniai ir intelektualiniai išbandymai bei nuožmi tarpusavio kova – į konkurso finalą rugsėjo mėnesį pateks tik 12 dalyvių. Prie jų prisijungs dar kelios merginos, laimėjusios grožio konkursus savo miestuose.

Projekte itin svarbų žodį dalyvių kovoje galės tarti ir realybės šou žiūrovai bei interneto skaitytojai – savo balsais į konkursą jie galės sugrąžinti labiausiai patinkančią, tačiau konkurenčių išstumta, dalyvę.

Taip pat žiūrovai savo balsais nulems, kas taps „Mis Publika“, kuri bus apdovanota konkurso „Mis Lietuva 2009“ finale.

Netikėtos užduotys, provokacijos, įvairūs išbandymai ir staigmenos – visa tai laukia projekto „Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvių, kurias netikėtumams ruoš grožio, etiketo, mados bei kiti ekspertai. Elegancijos, plastikos ir šokio merginas mokys kandžių pastabų nevengiantis choreografas, baleto šokėjas Jurijus Smoriginas. Geriausias šalyje protokolo reikalavimų specialistas Arminas Lydeka aiškinsis, kaip dalyvės išmano etiketą ir elgesio taisykles. Sugebėjimus greitai reaguoti bet kurioje situacijoje, vaidybos talentą tikrins ir prisistatyti mokys aktorius Andrius Žebrauskas.

Dalyvių, pasak televizijos pranešimo spaudai, taip pat laukia griežtas sporto treneris, kuris merginas privers kaip reikiant paprakaituoti. Ne mažiau reiklūs ir garsūs dėstytojai dalyvių laukia ir kitose užduotyse.

„Siekiant „Mis Lietuvos“ titulo, merginai reikia ne tik grožio, bet ir inteligencijos, talento, išprusimo, sumanumo. Taip pat labai svarbu pasižymėti komunikabilumu ir gebėjimu dirbti komandoje“, – sako vieno iš organizatorių, „Academia Femina“ prezidentė, Izolda Gudelis.

„Tai puiki proga ne tik parodyti save, bet ir pasimokyti. Merginoms teks nemažai paplušėti, kad įrodytų, jog yra vertos karūnos“, – teigia realybės šou „Iššūkis – mis Lietuva“ prodiuserė Edita Katauskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją