„Nesutikdami, kad šou verslas Lietuvoje yra apverktinos būklės, naujos laidos autoriai įrodys, kad šou verslas yra apjuoktinos būklės. Todėl laida bus humoristinė ir kartais net juokinga“, - LNK pranešime spaudai sako vienas „Dviračio šou“ kūrėjų Haroldas Mackevičius, kurio komanda rengiasi vasarai pateikti naują laidą apie šou verslą.

„Nauja mano laida bus savotiškas instrukcijų žurnalas įvairiausių profesijų atstovams apie tai, kaip lengviau išgyventi šį sunkmetį“, - tik tiek apie naują projektą teišsidavė Algis Ramanauskas.

Algis Ramanauskas dar vieną laidą kurs su prodiusere Laura Paukšte.

„Kasdienė vasarinė laida bus ne tik juokinga, bet ir seksuali, tikrai dovanėlė šilumos išsiilgusiems vyrams“, - tikina prodiuserė Laura Paukštė.

Saulius Bartkus jau pranešė pradėjęs atranką į smagų vasaros pasimatymų šou „Kitas!“. Į šį realybės šou jau registravosi 830 kandidatų. Kai kurie – net labai juokingi.

Be autorinių laidų, vasaros programoje dominuos komedijos, kurių LNK rengiasi parodyti daugiau nei pusę šimto. Tarp jų – „Paskutinis uošvių išbandymas“, „Prilaikyk liežuvį“, „Kitas šnipas“, „Sukčiai“, „Tėvo diena‘, „Nevykėlis“.

Juokas nugali stresą, atpalaiduoja ir ramina. Iš viso LNK dovanos žiūrovams 10 000 juoko minučių per vasarą , o tai prilygsta 1 mėnesiui atostogų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją