Šeštadienį, gegužės 2 dieną, atsikvėpti po savaitgalio darbų ir pramogų kvies tiesioginė koncerto „Mama, mes seniai užaugom“ transliacija. Motinos dienai dedikuotą renginį ves Žilvinas Žvagulis, o tai progai skirtas dainas atliks Mantas, Simonas Donskovas, Stasys Povilaitis, Asta Pilypaitė, Lina Joy, grupės „Rondo“, „El Fuego“, „Blogos mergaitės“ ir kiti.

Po šventinio koncerto TV3 žiūrovų lauks speciali „Oskaru“ įvertinta biografinės dramos premjera „Ties jausmų riba“. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Joaquinas Phoenixas, kino mėgėjams pažįstamas iš filmų „Bafalo kariai“ („Buffalo Soldiers“), „Gladiatorius“ („Gladiator“), „Kaimas“ („The Village“) ir „Skandalingosios plunksnos“ („Quills“).

Jo partnerė specialioje TV3 premjeroje – „Oskarą“ laimėjusi Reese Witherspoon. Žavioji šviesiaplaukė aktorė gerbėjus nustebino vaidmenimis filmuose „Jei tai būtų tiesa...“ („Just Like Heaven“) ir „Užsispyrusi blondinė“ („Legally Blonde“).

Kaip rašoma TV3 pranešime spaudai, tikrais įvykiais paremta istorija pasakos žymaus dainininko ir dainų rašytojo Džonio Kešo kelią į populiarumą. Kantri ir rokenrolo muzikos atstovo 1956-aisiais įrašytas pirmasis hitas „I walk the line“ pradėjo Džonio šlovės ir chaotiško gyvenimo etapą.

Sekmadienį, gegužės 3 dieną, 19.30 val. Edmundas Kučinskas tęsdamas ypatingą šventinį savaitgalį dovanos koncertą „Prakalbink man širdį“.

Mamos dienai skirtame renginyje kartu su Edmundu scenoje pasirodys Žilvinas Žvagulis, Česlovas Gabalis, „Fuego“ ir brolis Rimvydas Kučinskas.

Iškart po to, 21 val., šventinis vakaras koncertu „Tau mama“ tęsis su Jūrate Miliauskaite, Vaidu ir vaikų popchoru „O lia lia“, „Šokoledu“, Asta Pilypaite, Andriumi Rimiškiu, Alanu Chošnau, „Mokinukėmis“, Romu Dambrausku, Ryčiu Cicinu, Justu ir vaikų popchoru „Saulės vaikai“, „69 danguje“, „Pikaso“, Auguste, Mino ir daugeliu kitų puikiai pažįstamų dainininkų. Na, o 23.05 val. TV3 filmo mėgėjų lauks dar viena linksma premjera, 3 „Oskarų“ laureato Woody Alleno komedija „Melinda ir Melinda“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją