Laidos kūrėjai teigia, kad tik išjungus siurblį bus galima pamatyti, kaip madingai pasipuošti savaitgaliui, kaip pigiai ir turiningai praleisti laisvalaikį kartu su visa šeima ir geriausiais draugais.

„Kai išjungsime garsiai dūzgiantį siurblį, drauge patirsime gerų emocijų, atsipalaiduosime, parodysime dosnumą gyvenimo nuskriaustam kūdikiui, sužinosime kokias vertybes puoselėja žinomos Lietuvoje šeimos, dalinsime naudingus patarimus ir pasistengsime užkrėsti gera nuotaika“, - netrukus eteryje startuosiančios laidos užkulisiais pranešime spaudai dalinosi kūrybinė grupė.

Naujame TV projekte bus ką veikti ir vaikams, ir jų tėveliams.

Kiekvieną šeštadienį mažuosius išdykauti ir kurti įdomius darbelius pakvies vaikų numylėtinės Mėtos Meškinijos draugė Bitė. Smalsiausius ji mokys įvairiausių gudrybių ir pakvies dalyvauti smagiuose konkursuose.

Lietuvos žvaigždės visus bandys nustebinti savo greičiu ir kovingumu kartingų varžybose. Čia jie varžysis dėl Zodiako taurės.

Tik išjungus siurblį bus galima išgirsti „gyvą žodį“, kurį skelbs klasikas Juozas Erlickas. Ir tai tik pradžia to, kas kiekvieną šeštadienį padarys įdomesnį.

Laidos dalyvių ir žiūrovų laukia aukcionas, horoskopai, įdomios laikraščių ir renginių apžvalgos, gera muzika su scenos žvaigždėmis.

Ryto panoramą „Išjunk siurblį“ ves žurnalistės dvynukės Erika ir Aurika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją