Už komisijos narių vairo šį kartą sėdęs šmaikštusis Donatas Katkus taip pat apsidžiaugė: „Tikiuosi, kad ne laikinai... Vertinu Juozapaitį, bet kartais jis kaip pasako...“.

Šį kartą komisijos atstovais tapo Seimo narys Laimontas Dinius, dar žinomas kaip Lainius, operos solistė Judita Leitaitė bei „geležiniu“ pramintas Gediminas Zujus.

Po renginio D. Katkus dar kartelį priminė: „Noriu pasidžiaugti, kad nėra Juozapaičio. Pirmą kartą pajutau džiaugsmą kaip pirmininkas.

Scenoje – akrobatiniai triukai

Tryliktojo duetų pasirodymo tema buvo gražiausios šių „Žvaigždžių duetų“ sudainuotos dainos. Tiesa, daugiausiai dėmesio susilaukė ne tie dalyviai, kurie perdainavo jau kitų atliktus kūrinius geriau, bet tie, kurie scenoje parodė, ko dar niekas nematęs.

Didžiausią triuką, tikrąją to žodžio prasme, pademonstravo A. Bružas ir K. Krysko. Atlikdami kūrinį „Šiam pasauly“ jie tiesiog pradėjo demonstruoti akrobatinius sugebėjimus.

„Šiam pasauly visko būna“, - visi pritarė dainos žodžiams, kai scenoje Audrius atsistojo ant galvos, o iš jo kišenių ėmė byrėti centai. Karina taip pat neatsiliko – išrietė grakštų „tiltelį“. Net vaizdas ekrane ėmė ir apsivertė aukštyn kojom.

„Mano vanduo pradėjo virsti vynu, - po pasirodymo negalėjo atsistebėti J. Leitaitė. - Kaip sunku taip švariai tokioje nepatogioje pozoje padainuoti“.

Išsityčiojo iš visų dalyvių

„Šitiek pažeminti komisiją, dalyvius, išjuokti, pasityčioti! Pažiūrėsiu, kaip mes jus dabar paplekšnosim“, - tokių D. Katkaus žodžių susilaukė vienintelis vyrų duetas.

Humoro jausmu nesiskundžiantys vyrai šį kartą dainą „Jolanta“, kurią anksčiau yra sudainavę Merūnas ir Jolanta Paulauskienė, panaudojo kaip priemonę pasijuokti iš kitų dalyvių.

Kol Orlauskas su Fara dainavo savo paties kurtą tekstą, dideliame scenos ekrane buvo rodomi apdainuotieji personažai, žinoma, pačiose linksmiausiose pozose, kurias dar labiau darkė „iškraipytų veidrodžių“ efektas.

Kad nebūtų pakaltinami, vyrai save iš anksto ekrane pristatė kaip psichiatrinės ligonius.

Itin lyriškai nusiteikę buvo Mia ir Giedrius Leškevičius, atlikę jausmingą kūrinį „Tik dėl meilės“, kuris anksčiau skambėjo A. Bružo ir K. Krykso lūpomis.

Scenoje parodę didžiulę aistrą, vėliau jie samprotavo apie meilę. „Aš dėl meilės galėčiau numirti ir prisikelti iš naujo“, - atviravo Mia. O G. Leškevičius pridūrė: „Meilė reikalinga kaip oras. Aš galėčiau nustoti kvėpuoti dėl meilės“.

Tryliktąjį „Žvaigždžių duetų“ filmavimą užbaigė dar kartą atlikti A. Bružo ir K. Krysko akrobatiniai triukai bei A. Orlausko ir Faros kiek „kitokia“ dainos „Jolanta“ interpretacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją