Pirmiausiai TV6 žiūrovus linksmins du nevykėliai Džėjus ir Tylenis Bobas, sugrįžę su antrąją „Klerkų“ dalimi. Šioje komedijoje vaidina ir TV6 serialo „Mano vardas Erlas“ žvaigždės bei žavusis Benas Affleckas. Filme rodoma, kaip komiškų veikėjų gyvenimas pasikeitė po 10 metų. Vaikinai, kuriems vis dar kiekviename žingsnyje nutinka kokia nors nesąmonė, iki juoko pravirkdys kiekvieną, nebijantį ir aštresnio humoro.

Dar vienas ketvirtadienio filmas „Kaip Haroldas ir Kumaras kaifą gaudė“. Istorija apie nuo koledžo laikų pažįstamus draugus, kurie vieną savaitgalį išsiruošia ieškoti ypatingo skonio mėsainių restoranėlio. Ar gali būti kas nors juokingiau nei indo ir korėjiečio pastangos pažinti amerikietiškąją kultūrą?

Kino mėgėjai šį filmą jau pervadino į „Žąsine, kur mano mėsainis?“ Ir ne be reikalo. Komediją kūrė tas pats filmo „Žąsine, kur mano automobilis?“ režisierius Danny Leineris.

TV6 būtinai parodys ir šį kultinį jo darbą, kuris išsiskiria ne tik patikrintu humoru, bet ir tuo, kad jame vaidina žavusis Ashtonas Kutcheris ir gražuolė Jennifer Garner. Oskaro laureatą Billy Bobą Thortoną ir Beną Stilerį TV6 žiūrovai sutiks dar vienoje linksmoje balandžio mėnesio komedijoje – „Nevykėlių mokykla“. Ką daryti vaikinui, kai jis, kviesdamas merginą į pasimatymą, nualpsta? Geriausia išeitis – pradėti lankyti paskaitas „Nevykėlių mokykloje“ ir išmokti, kaip tapti tikru vyru.

Be to, TV6 žiūrovų ateinantį mėnesį lauks ir komiški paauglių gyvenimo epizodai – komedijoje „Mano kaimynė – porno žvaigždė“.

Pirmoji komedija – jau šį ketvirtadienį 22 val. per TV6.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją