Galbūt koją atlikėjams pakišo tai, kad vos prieš vakarą dalyvavę „Žvaigždžių duetų“ filmavime, skirtame Moters dienos progai, jau kitą dieną jie vėl turėjo pasirodyti scenoje.

Nuovargį rodė ne tik energijos trūkumas, bet ir tai, kad daugelis atlikėjų savo pasirodymus pradėjo arba atliko sėdėdami ant scenos grindų. Taip pat beveik visi iš jų pasirinko lyriškus kūrinius.

„Visiems tiems duetams trūksta kažkokio iššūkio. Jie visi pavargę, jie visi atsisėdę“, - pastebėjo ir komisijos narė Veronika Povilionienė.

„Kur dingo tas linksmasis Merūnas, kuris kiekvieną savaitgalį sėdėdamas čia linksmino savo žiūrovus?“, - atlikėjo paklausė R. Vilkončius. „Na, gal ne be reikalo, šiandien reikia pradėti pratintis“, - patarė šis.

Labiausiai iš visų dalyvių savo sceniniu įvaizdžiu išsiskyrė Giedrius Leškevičius ir Mia, kurie scenoje įkūnijo gražuolę ir pabaisą ir atliko Meat Loaf kūrinį „I'd Do Anything For Loaf". G. Leškevičius susilaukė ir kritikos, ir pagyrimų dėl „netikro“ savo veido, tačiau pora sulaukė maksimalaus balų skaičiaus įvertinimo.

„Mieli kolegos, kai čia atsisėdi, iš karto tampi komisijos nariu. Pernai aš buvau tiesiog atlikėjas, šiemet – „komisininkas“, kas toliau? Taip visi surimtėja. Aš pernai dažnai stebėdavausi ir piktindavausi, kodėl tokie paprasti žmonės kaip Vytautas Juozapaitis, kaip Donatas Katkus, tokie paprasti, faini bičai, o kai atsisėda prie šito stalo, pasidaro labai niūrūs, įdomūs sau, profesionalai didelį ir pradeda spręsti likimus“, - retoriškai klausė naujasis komisijos narys.

Netrukus laidos vedėjas Rolandas Vilkončius replikavo: „Jūs toliau tapsite Lietuvos premjeru, nes prezidento kėdė jau užimta komisijos pirmininko“.

Laidos vedėja Inga Jankauskaitė nepatingėjo priminti, kad viena iš duetų dalyvių – Daura Zenkevičiūtė yra R. Rudoko mylimosios Indrės sesuo. Netrukus šis pasiteisino: „Ne kraujo giminės“.

Daura ir jos partneris Vaidas Baumila didžiausio balo iš šio komisijos nario sulaukė greičiausiai ne dėl „ne kraujo giminės“ ryšio, o dėl puikiai atlikto, jausmingo pirmojo lietuviško miuziklo „Velnio nuotaka“ kūrinio, kurį visiems dar sudainavo ir R. Rudokas.

Tiek pat balų susilaukė ir Šorenos bei Stano lyriškas rusiško miuziklo kūrinys bei šmaikščiojo vyrų dueto – Aleksandro ir Artūro – pasirodymas. Šį kartą labiau dainavo Aleksandras, įkūnijęs lyriškąjį herojų, o Artūras išliko komiko rolėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją