„Vienas prieš visus“ – rimtas, azartiškas, daugelyje šalių populiarus projektas. Jį vesti bus vienas malonumas, ypač turint omenyje, kad studijoje susirinks išprusę ir valingi žmonės. Toks žanras – nauja sfera, niekada nevedžiau viktorinos, ir man tai yra iššūkis“, - premjeros išvakarėse sako naujasis „Vienas prieš visus“ vedėjas Algis Ramanauskas.

Pirmoji „Vienas prieš visus“ laida su Algiu bus speciali, joje žais LNK laidų vedėjai – Rolandas Vilkončius ir Audrė Kudabienė. Visi laimėti pinigai bus pervesti į artėjančios LNK Gerumo dienos fondą.

Nuo sezono pradžios žaidime „Vienas prieš visus“ jau išdalinti daugiau nei 125 tūkstančiai litų. Didžiausias laimėjimas kol kas priklauso Vilniaus operos ir baleto teatro pianistei Olgai Eleonorai Taškinaitei, laimėjusiai prieš pusšimtį žaidėjų ir susišlavusiai metų atlyginimą – 26 tūkstančius 200 litų.

„Be azarto ir didelio malonumo, „Vienas prieš visus“ suteikia unikalią galimybę užsidirbti pinigų. Per pusvalandį studijoje gauti mėnesio, pusės metų, o gal dešimties metų atlyginimą ir užsitikrinti savo ateitį“, - sako žaidimo prodiuseriai.

Žaidimas „Vienas prieš visus“ yra TV viktorina, kurios formato autorius - Olandijos kompanija „Endemol". „Endemol“ pasauliui pateikė ne vieną televizijos sensaciją – patį pirmąjį realybės šou „Didysis Brolis", ekstremalią laidą „Baimės faktorius", o naujausias jų formatas „Vienas prieš visus“ nenusileidžia nei azartu, nei įtampa, nei populiarumu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją