Ir kai saldžiosios porelės per kanalą „TV1000 Premium” mėgausis „Meilės švente“, veiksmo filmų kanalo „TV1000 Action“ žiūrovai sužinos, kad „Meilė – tai ginklas“.

Filmų premjerų kanalas surengė Meilės šventę

Filmų premjerų televizijoje kanalas „TV1000 Premium“ Valentino dieną skyrė meilei. Visą dieną šiuo kanalu bus rodomi geriausi romantiniai filmai. Dauguma jų – dar visai neseniai iš kino teatrų išsikraustę ir daugeliui dar nematyti.

Visus juos vienija garsiausi pasaulio aktoriai. Legenda tapusią prostitutės, kurią vaidina Julia Roberts, ir turtingo verslininko, kurį įkūnija Richardas Gere’as istoriją „Graži moteris“ žino kone visi ir beveik visi pažiūrėtų darkart. Mielai pažiūrėtų ir žaismingą netikėtumų ir avantiūrų kupiną romantinę komedija „Sklinda gandai“ su „Draugų“ žvaigžede Jennifer Aniston ir Kevinu Kostneriu.

Taip pat „Mis Poter“, kurioje pagrindinius vaidmenis atlieka Bridžitos Jones atlikėja Renée Zellweger ir Ewanas McGregoras. O kad visi įsitikintų, jog meilė gali trukti ilgus metus net ir tada, kai mylimieji nėra kartu, bus parodytas filmas “Meilė choleros metu“.

Klasikinių filmas kanalas „TV1000“ pristato visų laikų geriausias meilės istorijas

Kiekviena valanda meilės dieną skirta romantikai. Pradedant „Amelija iš Monmarto“ bei „Pabėgusia nuotaka“ ir baigiant visų laikų saldžiausiu romantiniu filmu „Tegyvuoja meilė“.

Mieliausios istorijos, gražiausios aktorių poros bei jauki atmosfera – pagrindiniai dalykai siekiant sukurti romantišką aplinką Valentino dieną.

Jei egzistuoja meilė – egzistuoja ir neapykanta

Tuo metu, kai vieni kanalai rodo geriausias romantines dramas, veiksmo filmų kanalas „TV1000 Action“ siūlo antiromantinę programą „Meilė – tai ginklas“. Vieniši arba tiesiog pavargę nuo rožinių kaspinėlių ir visur prikabinėtų širdelių, kviečiami praleisti naktį su meilės istorijomis, kuriose... spardomi užpakaliai.

Šiame kanale švelnių scenų kaip reikiant pašykštėta. Čia kraują kaitina pavojingi meilės žaidimai ir muštynės. Todėl Valentino dieną čia karaliaus tokie filmai kaip „Meilė ir 45 kalibras“, „Meilė – tai ginklas“ bei anaiptol neromantiškas filmas „Tikra romantika“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją