Komisijos sprendimu tęsti konkursą buvo deleguoti Urtė ir Soliaris su Greta. Pastarajam duetui galimybė toliau dalyvauti konkurse tapo dviguba švente, kadangi šeštadienio vakarą Greta minėjo septynioliktąjį gimtadienį. Po plagijavimo skandalų iš „Dainų dainos“ dalyvių pašalinti Deivis ir Rūta Lukoševičiūtė savo vietas „užleido“ „Saulės kliošui“ bei Jono ir Skirmantės duetui.

Šeštadienio vakarą dauguma atlikėjų savo pasirodymuose nepagailėjo staigmenų.

R. Ščiogolevaitė, atlikdama dainą „Redemption“, kūrinio pabaigoje išspaudė ašarą, skardžiabalsiui D. Montvydui talkino gimnastės, įspūdingame aukštyje besivarčiusios ant kaspinų. Savo gerbėjus itin pamaloninti nusprendusios „69 danguje“ merginos dainą „Meilės simfonija“ apipynė magijos ir paslapties skraiste.

Kūrinio kulminacija tapo netikėta stilingiausia metų moterimi neseniai tituluotos Karinos Krysko ir jos mylimojo Sauliaus Skambino šokio miniatiūra. Vakaro svečiai liko sužavėti – atlikėjai skendėjo aplodismentų jūroje. J. Čepuliui ir Skirmantei pasirodymo metu talkino Veronika Povilionienė.

Praėjusį šeštadienį vykusiame pirmajame „Dainų dainos“ pusfinalyje triumfavo Sasha Son, Darius Pranckevičius ir Violeta Valskytė, Linas Adomaitis, Aurelija bei Milanno su Karina Krysko. Jau kitą šeštadienį, vasario 14 dieną, „Dainų dainos” finaliniame koncerte paaiškės, kuriam atlikėjui bus suteikta galimybė atstovauti Lietuvai Eurovizijos konkurse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją