Norėdama, kad nepagailėtų vieno balo ir vietoj 9 maestro R. Ščiogolevaitei ir Mundžiui skirtų 10, Seimo narė jį bandė papirkti bučiniu. Tiesa, nepavyko...

Matyt išsidrąsinę, komisijos narės pavyzdžiu susidomėjo Ruslanas Kirilkinas su Skaiva, savobučiniu prikaustę visų dėmesį.

Vieną iš subtiliausių dainų atliko Stano ir Šorena, gruziniškai sudainavę dainą „Suliko“. Pasipuošę tradiciniais gruzinų drabužiais, jie pavergė komisijos narių širdis. „Kunigaikštytė ir tiek, nepaprastai graži, nepaprastai aristokratiška. Balsas toks, tarsi atkeliautų iš Gruzijos kalnų, bažnytėlių“, - neatsistebėjo D. Teišerskytė.

Nepagailėję liaupsių Šorenai, komisijos nariai vėliau vieningai sutiko, kad Stano atrodė kaip Stalinas tais laikais, kai dar buvo seminaristu.

Šmaikštieji vyrai Artūras Orlauskas ir Aleksandras Ivanauskas šį kartą suvaidino du skirtingų kartų „Alfonsus“, nustebinę ne tik apžėlusiomis galvomis, bet ir krūtinėmis.

Po Mios ir Giedriaus Leškevičiaus pasirodymo meile moteriai prisipažino D. Teišerskytė: „Aš vis labiau ir labiau įsimyliu Mią, nes ji vis labiau primena Merilyn Monroe. Tik viena bėda – nebegaliu žiūrėti laidos „Abipus sienos“, noriu, kad Giedrius ją vestų mylėdamas ir dainuodamas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją