Transliaciją savo akimis galės pamatyti ir mugės lankytojai. Laidą ves Lietuvos radijo kultūros laidų redaktorė Alma Valantinienė. Tiesioginiame eteryje, pasak LRT pranešimo spaudai, bus pristatytas bendras Lietuvos rašytojų sąjungos leidyklos ir Lietuvos radijo projektas: knyga „Prisiminimai apie aktorių Arną Roseną, pokalbiai, straipsniai“ ir kompaktinė plokštelė „Skaito aktorius Arnas Rosenas“.

Taip pat pirmą kartą Lietuvos televizijos laida „Kultūra“ bus įrašyta Vilniaus knygų mugėje. Joje bus pokalbiai su vienu garsiausių prancūzų rašytoju Andrejumi Makinu, susitikimas su muzikinių projektų, Bjork dainų autoriumi, rašytoju islandu Sjonu (Sjón), taip pat išskirtinis interviu su poetu ir visuomenės veikėju Justinu Marcinkevičiumi, naujienos iš knygų mugės, lietuvių autoriai, Metų knygos apdovanojimai ir pirmąkart įteikta Jurgos Ivanauskaitės literatūros premija.

Laida Lietuvos televizijos eteryje bus parodyta vasario 17 d. 22.05 val.

Knygų mugėje taip pat bus pristatytos dviejų Lietuvos televizijos projektų herojų knygos.

Leidykla „Tyto alba“ išleido Lietuvos televizijos laidų vedėjo, keliautojo Martyno Starkaus knygą „Šilko kelias arba 10 000 kilometrų su „Pagieža“. Šios knygos pristatymas ir susitikimas su autoriumi įvyks vasario 14 d. 15 val.

Leidykla „Alma littera“, bendradarbiaudama su LRT, išleido knygą „Pokalbiai su Algimantu Čekuoliu“. Knygos pristatymas, kuriame dalyvaus ir Algimantas Čekuolis, įvyks vasario 14 d. 18 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją