Kai ponas Saulius sudegino Izraelio valstybinės vėliavos imitaciją, apie tai rašė viso pasaulio spauda. Tikimės, jo patarimai neįkvėps kartoti to paties, nes, sulaukęs keturiasdešimties, skandalingasis tauragiškis kritiškai kalba apie savo patirtį.

Saulių Oželį dabar sunku surasti, jis gyvena pasislėpęs, pakeitęs savo telefonus ir kitaip vertina savo praeitį, rašoma LNK išplatintame pranešime žiniasklaidai.

Kitas herojus - buvęs Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys, Signatarų namų direktorius, trijų Vilniaus senamiesčio kavinių ir alkoholio parduotuvės steigėjas… Šiandien bedarbis, bet neleidžiantis apie save užmiršti – Stasys Urniežius. Prisistatinėjantis Gediminaičių kunigaikščiu Vildaugu.

Ponas Stasys papasakos, kaip Rolando Pakso prezidentavimo metais pateko į Vasario 16 – osios pokylį Prezidentūroje ir prezidentą Algirdą Brazauską vertė klauptis priešais prezidentą Rolandą... Tai – ne prasimanymas. Atsiverskit 2004-ųjų vasario laikraščius.

Kur dingo Antanas Terleckas ir tauragiškis Saulius Oželis? Laidos rengėjai juos aplankė juos namuose. Ponas Antanas papasakos, kodėl profesorius Vytautas Landsbergis iki šiol negali jam atleisti ir apie ką jiedu pasišneka su prezidentu A. Brazausku, kai susitinka?

Kitoje LNK laidoje žurnalistai pasakos, kaip gyvena ultraradikaliais pareiškimas garsėjantis Visvaldas Mažonas ir „Visuomeninio Žemaitijos parlamento" vadovu prisistatantis Justinas Burba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją