Geros nuotaikos netrūko visą vakarą, kadangi pasirodymams buvo taikomas linksmos tematikos reikalavimas.

Maksimalų balų skaičių surinkusi ir profesionaliai nuskambėjusi Rūtos Ščiogolevaitės bei verslininko Edmundo Štenger – Mundžio daina stebino dar nematytu, žavingu „panelės mokytojos“ amplua, kurį viliokliškai įkūnijo Rūta.

Smagių personažų buvo ir daugiau: Dalius Mertinas atliko didelės musės vaidmenį, tuo tarpu jo porininkė Aušra Cicėnaitė įkūnijo valytoją, Stano vilkėjo sultono kostiumą, na o Skaiva puikavosi kiek sumodernintu tautišku lietuvaitės ansambliu.

Beje, pastarąją porą – Skaivą ir Ruslaną Kirilkiną – derėtų „nušviesti“ kiek išsamiau. Šmaikštumu pasižymintis duetas pasirodo nestokoja ir ironijos. Atsižvelgę į pastarųjų dienų įvykius, pasirodymui jie pasirinko savotišką Deivio „Dainų dainos“ konkursui skirto kūrinio „Lietuva“ versiją, kur subtiliai pašiepė visą plagiavimo skandalą.

Komisija kaip visuomet buvo itin šneki, tačiau apčiuopiamų rezultatų davė vieninteliai laikinai pirmininko pareigas einančio Donato Katkaus žodžiai, po kurių į projektą buvo sugrąžinti praeitoje laidoje iškritę Ingrida Kazlauskaitė ir Egidijus Bavykinas. Šiuo metu gastrolėse esančio komisijos pirmininko Vytauto Juozapaičio veto teisė buvo perleista D.Katkui, kuris ja pasinaudojo ir Kazlauskų dukteriai suteikė dar vieną šansą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją