Šį kartą atlikėjai stebino skirtingais pasirodymais, nepabijoję scenoje žaisti, juoktis, liūdėti ar būti kitokiais. Tiesa, ryškiausiais įvaizdžiais ir šou elementais žavėję atlikėjai nesulaukė pakankamo dėmesio, kad galėtų ir toliau tęsti dalyvavimą konkurse.

Dainingasis Donatas Montvydas žavėjo liūdna, dramatiška lyrika, kurios emociją sustiprino lietaus, vandens vaizdai ekrane. Netrūko ir vaidybinių elementų – iš viršaus į sceną nusileidę šilkiniai audiniai apgaubė dainuojantį atlikėją.

Duetu pasirodę Karina Krysko ir Milano dainai „Kelias pas tave“ pasirinko japonišką motyvą. Iš pradžių per TV ekraną vienas į kitą žvelgę atlikėjai į dainos pabaigą susitiko prie orchidėjomis sužydėjusios sakuros. Po pasirodymo Kariną skubėjo pasveikinti jos mylimasis Saulius Skambinas.

„Eurovizijos“ atrankiniuose konkursuose išpopuliarėjęs atlikėjas Onsa „Dainų dainoje“ pasirodė su Asta Pilypaite. Lyrišką Onsos dainą šis atliko sėdėdamas prie fortepijono. Šalia jo stovėjo Asta, o ekrane skriejo natos.

Dažnai nuotaikinga Rūta Lukoševičiūtė šį kartą pasirinko gilų kūrinį „Trapus žmogus“, kurį sudainavo vilkėdama vienuolio mantiją, o už jos nugaros ekrane švietė bažnyčios vaizdas.

Šou nepadėjo

Rekordiniu pasirodymo atlikėjų skaičiumi konkurse nustebino Natalija ir Deivydas Zvonkai. Dainą „Mes gyvename gerai“, priminusią užstalės dainas, pora atliko su po sceną šokinėjančiais pagalbininkais - vaikučiais.

Vaikai tapo ir dainininko Stano pasirodymo dalyviais. Žaismingas, spalvotas, nuotaikingas, ryškus, - taip būtų galima apibūdinti dainos „Viskas tuo pasakyta“ atlikimą.

Vienu ryškiausiu pasirodymu, kurį būtų galima pavadinti mažu spektakliu, parodė grupė „Širdelės“. Dainą „Visko per mažai“ merginos atliko su boružių kostiumais, o scenoje pastatytas batutas tapo didele saulėgrąža, ant kurios drąsiai šokinėjo kiti pasirodymo pagalbininkai.

Neįprastame amplua šį kartą pasirodė „Šoko-Ledas“ merginos. Pop muzikos grupė kūrinį su hard roko elementais, o juodai rožinis įvaizdis, barbių ir rokerių atlikimas, puikiai atitiko kūrinio tematiką.

Atlikėjos Indrayos pasirodyme vyravo į dangų mėtomi popieriaus lapai, kurie, turėjo atspindėti dainos „Tobula“ kontekstą - merginos vienatvę.

Tiesa, šį kartą nei ryškūs scenos elementai, nei įvaizdis rezultatams reikšmės neturėjo.

"Savo stiliui“ ištikimi liko „el Fuego” ir „Saulės kliošas“. Pirmą kartą didžiojoje scenoje pasirodė atlikėja Aurelija.

Kitas atkrentamasis finalas įvyks sausio 31 dieną. Kol kas neaišku, ar jame pasirodys atlikėjas Deivis. Konkurso vedėjai Livija Gradauskienė ir Audrius Giržadas patikino, kad taškas dėl Deivio dalyvavimo konkurse dar nepadėtas.

„Dainų dainos“ finalas įvyks vasario 14 dieną. Jame atlikėjams talkins simfoninis orkestras su dirigentu Modestu Pitrėnu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją