Šį šeštadienį, antrajame „Dainų dainos“ atrankos konkurse dalyvaus: „Yva“, „Biplan“, „Siela“, „Kastaneda“, Deivis, Urtė, „BIX“, Linas Adomaitis, Taja, Rosita Čivilytė ir Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė bei Soliaris, Greta ir „Sel“.

Pirmojo atrankos etapo koncerto TV auditorijos duomenys rodo, kad “Dainų daina” buvo žiūrimiausia laida tarp TV žiūrovų Lietuvoje (21.00-23.10 val.).

Pirmajame atrankos etapo koncerte varžėsi dvylika atlikėjų: Egidijus Sipavičius, Milana, Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas, Darius Pranckevičius ir Violeta Valskytė, Alanas, Augustė, Jonas Čepulis ir Skirmantė, grupė „69 danguje“, Sasha Son, Vita Rusaitytė ir Kamilė. Į pusfinalį jau pateko Sasha Son, atlikėjai Violeta ir Darius, Egidijus Sipavičius, „69 danguje” merginos, Vilius Tarasovas, Violeta Tarasovienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją