Į pusfinalį pateko ir šeštąją vietą užėmęs Egidijus Sipavičius. Penktoje liko „69 danguje” merginos. Vilius Tarasovas buvo ketvirtas, mažai atsilikęs nuo trečia likusios Violetos Tarasovienės.

„Dainų dainoje“, priešingai nei atrankiniuose „Eurovizijos“ konkursuose, daugelis dainininkų kūrinius atliko lietuvių kalba. Toli nuo savo stiliaus nebėgantys žinomi Lietuvos atlikėjai nestebino, tačiau ir šiek tiek nuvylė monotonija.

Alanas Chošnau visus labiau domino savo nauja šukuosena nei daina, Sasha Son pasirinko jau daugybę kartų „Muzikos akademijoje“ matytus sceninius drabužius su blizgančia skrybėlaite, Vilius Tarasovas, Violeta Tarasovienė, kaip ir visuomet, „liūliavo“ meilės dainomis.

Labiausiai nustebino „69 danguje” merginos, dainą „Meilės simfonija“ atlikusios „gyvai“. Tiesa, joms labai padėjo trys „back“ vokalistės. „Dainų daina“ keliavo po visą Lietuvą, sustodama didžiuosiuose miestuose, kur žurnalistai kalbino ten gyvenančius muzikos profesionalus.

Kaip garbės svečias koncerte savo pasirodymu džiugino Lietuvai praėjusiais metais „Eurovizijoje“ atstovavęs Jeronimas Milius.

Pirmajame atrankos etapo koncerte varžėsi 12-kos dainų atlikėjai: Egidijus Sipavičius, Milana, Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas, Darius Pranckevičius ir Violeta Valskytė, Alanas Chošnau, Augustė, Jonas Čepulis ir Skirmantė, grupė „69 danguje“, Sasha Son, Vita Rusaitytė ir Kamilė.

„Dainų dainos“ konkurso dalyvius iš pradžių rinko komisija. Kiti atkrentamieji koncertai vyks sausio 17 ir 24 dienomis, pusfinaliai - sausio 31 ir vasario 7 dienomis, o nugalėtojas paaiškės vasario 14-ąją.

Fotogalerijoje - akimirkos iš konkurso:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją