Stilingiausieji bus apdovanoti sausio 15 dieną Rotušėje įsikūrusiame restorane „Domm“, kuris garsėja ne tik organinio maisto patiekalais, bet ir savo kainomis.

„Kariną ir Egmontą į vakarėlį atveš vieninteliu Baltijos šalyse „Rolls Roys“ automobiliu, Karina bus aprengta išskirtine dizainerio suknele, ten dalyvaus laidoje pasirodžiusios ponios, kurios buvo stilingos visais praėjusiais metais. Tai – mini apdovanojimų renginys su raudonais kilimais ir vakarine apranga, šampanu ir nerealiais užkandžiais“, - dėstė M. Petruškevičius.

Paklaustas, kokiu aprangos kodu ponios bus kviečiamos pasipuošti, atsakė: „Manau, kad prabangus kokteilinis. Bet kokiu atveju, viskas bus prabangu, išpuošta baltomis gėlėmis“.

Stilingiausiems bus įteiktos statulėlės, diplomai ir čekiai apsipirkti prabangių kvepalų parduotuvėje. Stilingiausius Lietuvos vyrą ir moterį „Mados reido” žiūrovai rinko visą mėnesį „TV 6” tinklalapyje. Nuo pat rinkimų pradžios stilingiausiųjų gretose labiausiai tarpusavyje varžėsi dizainerė Ramunė Piekautaitė su K. Krysko, tarp vyrų – dizaineris Juozas Statkevičius su E. Bžesku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją