Gyvendamas toli nuo gimtų namų jaunas vyras atrado save kaip Lietuvos atlikėjų koncertų organizatorių Airijoje, ilgesingų dainų autorių bei poetą.

„Pačiam buvo labai netikėta, kai mano eilėraštis „When I'm Down“ pateko į kasmet leidžiamą viso pasaulio poetų rinkinį „Geriausi 2005 metų eilėraščiai ir poetai“... O aš tik kaip pokštą tą savo eilėraštį komisijai nusiunčiau“, – pranešime spaudai sako laidos „Gyvai“ herojus.

Neslepia jis savo jausmų ir žmonai, vaikų mamai bei būgnininkei Astai. „Aš net nežinau, ką pirma įsimylėjau – būgnininkę Astą ar savo būsimą žmoną“.

Laimingos šeimos paslaptimis dalinsis ir Asta bei jų sūnus Arijus.

Penktadienio vakarą laidoje taip pat dalyvaus buvęs grupės „Airija“ narys Eimantas Belickas, Alytaus radijo stoties „FM 99“ direktorius Liudas Ramanauskas, aktorius Kostas Smoriginas, TV laidų prodiuseris Saulius Bartkus, dainininkė Asta Pilypaitė, prodiuseris Martynas Tyla bei Airijos ambasadorius Lietuvoje Donalas Denhamas.

Laida „Gyvai“ „Lietuvos ryto TV“ eteryje - penktadienį, 19.05 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją