„Šios akcijos tikslas – visuomenės švietimas apie prostatos vėžį, visuomenėje įsišaknijusio mito, kad ši liga gėdinga, griovimas. Be to, skatinsime vyrus profilaktiškai tikrintis bei išreikšti solidarumą su sergančiaisiais šia liga“, – televizijos pranešime apie akciją pasakoja TV6 rinkodaros koordinatorė Kristina Valaitytė.

Vyriškai ligai pasirinktas ir išskirtinis vyriškas akcijos ženklas ūsai.

„Akcijos viešinimui TV6 nusprendė naudoti ūsus – vieną iš ryškiausių vyriškumo atributų. Kadangi prostatos vėžys yra išskirtinai vyrų liga, tikime, kad šis simbolis leis aiškiai ir įtaigiai perteikti akcijos tikslus, patrauks visuomenės ir ypač vyriškos lyties dėmesį“, – sako K. Valaitytė.

TV6 ūsų akcijos tikslams pritaria ir idėją palaiko Lietuvos sergančiųjų prostatos vėžiu draugija, Lietuvos urologų draugija ir medicininių tyrimų centrai. Jie visą mėnesį darys nemokamą arba su nuolaida prostatos specifinio antigeno (PSA) tyrimą.

Daugiau informacijos apie akciją rasite internetiniame TV6 tinklalapyje adresu www.6tv.lt ir trumpuoju telefono numeriu 118.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją