Šiandien humoro jausmą demonstruojantys politikai smaginasi kartu su humoristais – televizijoje, scenoje ir spektakliuose per Seimo posėdžius. Valinskienė koridoriuje dainuoja, Meiželytė gastroliuoja, Gražulis rėkia į mikrofoną, Salamakinas fiksuoja. O Valinskas vaiko žurnalistus. Kol Vilkaitis kultūrininkams skelia anekdotus.

LNK laidos „Dviračio šou“ humoristai trina rankas: duok, Dieve, šitam Seimui ir Vyriausybei sveikatos...

Tad kas Lietuvoje juokingiau - humoras ar politika? Prezidentas Algirdas Brazauskas prieš televizijos kamerą neslepia susierzinimo.

„Aš esu įsižeidęs. Kodėl jūs mane visada parodijuojate su buteliu rankose? Juk tai nieko bendra su manim. O mano kalba? Kodėl joje tiek daug rusiškų žodžių? Aš puikiai išmanau kalbos kultūrą ir taisyklingai kalbėti galėčiau pamokyti ne vieną žurnalistą“, - piktinasi prezidentas.

Gali būti, kad po šios laidos jis supyks dar labiau. Žinomas atlikėjas Juozas Zavaliauskas netyčia laidoje prasitars, kaip iš tikrųjų A.Brazauskas susipažino su dabartine žmona Kristina. Tą vakarą po koncerto Sporto rūmų bufete maestro atsimena puikiai...

Apie meilę, politiką ir humorą – LNK laidoje „Kaip gyveni?“ šį ketvirtadienį, 19.40.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją