1. „Įstrigę oro uoste. Žydrasis žiburėlis 2009“

Gražuolis orlaivių Pilotas (Rolandas Vilkončius) vieną šaltą vakarą įsižiūri karštą egzotišką gražuolę iš Rytų (Šorena). Jį taip užburia jos akys, kad jis jai atiduoda visą, kas pasitaiko po ranka: ranką, širdį ir... orlaivio raktelius. Pasižadėjimą vainikuoja egzotiškos gražuolės brolių (Leo, G. Mataitis ir A. Lukošius) tostai už teisingą pasirinkimą... Taip buvo vakar. Gruodžio 31-oji. Rytas. Pilotas sėdi traukinyje, vežančiame jį į oro uostą ir negali atsiminti, kur dingo jo orlaivio rakteliai... Gruodžio 31-ąją, 21 val.

2. „Naujametinis „Kakadu“ kokteilis“

Likus penkioms valandoms iki kitų metų, linksmiausia sezono laida „Kakadu“ kviečia Jus paskanauti „Naujametinio Kakadu kokteilio“. Viktoras Uspaskich prisipažins svaigstantis nuo Godos Sabutytės, pramogų žvaigždės aptars skandalingiausius metų įvykius, o „69 Danguje“ ir „Yva“ atskleis dar neregėto masto ateities planus. Bus pristatyti du dar niekur nematyti vaizdo klipai: G. Sabutytės ir Luko Pačkausko „Krizė“ ir Berneen muzikinė šventinė vizualizacija „Grįžk namo, my baby“. Gruodžio 31-ąją, 19.05 val.

3. „Muzikos akademijos“ finalai

Tikrasis žvaigždžių karas prasideda. Ne, čia nebus nei šautuvų, nei tankų, nei zvimbiančių kulkų. Stipriausi iš stipriausių „Muzikos akademijos“ studentai susikaus dainomis. Laimės tik vienas. Gruodžio 29, 30 d.

4. „Laukiniai nuotykiai“

Paaugęs liūtukas iš Niujorko zoologijos sodo paleidžiamas į laisvę. Jo draugai iš zoologijos sodo – vyresnis liūtas, žirafa, anakonda ir voverė – susiburia į vieną šutvę, norėdami sugrąžinti liūtuką namo. Sausio 1-ąją, 21.05 val. 5. Koncertas „Radži. Geriausios dainos“

Jo koncertai visada surenka daugiausia žiūrovų. Jį myli visi. Jo geriausias dainas LNK dovanoja Naujųjų metų proga. Sausio 2-ąją, 19.05 val.

6. „Kalėdų senis 3“

Kalėdų Senis turi kaip nors įvesti tvarką savo triukšmingos šeimynos namuose iri sutrukdyti intrigantui Džekui Frostui sugadinti Kalėdas bei užimti valdžią Šiaurės ašigalyje. Trečiojoje, naujausioje juostoje apie neįprastą Kalėdų Senį laukia dar daugiau nutrūktgalviškų nuotykių ir linksmų nesusipratimų. Sausio 1-ąją 16.45 val.

7. „Elfas“

Kartą per Kūčias į Kalėdų Senelio dovanų maišą paslapčiomis įšliaužia našlaitis kūdikis ir Senelis jį išsiveža į Šiaurės ašigalį. Užaugintas elfų šeimoje ir tris kartus praaugęs visus, Badis suvokia, kad jis visai ne toks. Pasiryžęs rasti savo vietą, Badis leidžiasi ieškoti tikrojo tėčio į Niujorką. Gruodžio 31 –ąją, 9.35 val.

8. Šventinis „O lia lia“ koncertas

Vaikų popchoras „O lia lia“ švenčia 18 metų gimtadienį. Šia proga visą Lietuvą džiugins pulkas scenos žvaigždžių, paruošusių specialius duetus su „O lia lia“ popchoru: visada jaunas Stano, iš „O lia lia“ choro gimusios „Mokinukės“, nuolat besišypsantis Rytis Cicinas, neišskiriamieji Zvonkai, grupės „Kastaneda“, „69 Danguje“ dainininkai Rūta Ščiogolevaitė, Sasha Son, Vaidas Baumila ir kiti – iš viso per 20 spindinčių žvaigždžių! Sausio 1-ąją, 19.05 val.

9. „Mano mamos meilužis“

Pradedantysis FTB agentas pastebi, kad jo motulė tapo žavia blondine, ieškančia seksualinių nuotykių. Agento stebėjimo objektas - įsimylėjėlių porelė, kuri įtariama vertingų meno dirbinių vagyste iš nacionalinio muziejaus. Kaip vėliau paaiškėja, jam tenka sekti... savo motiną ir jos meilužį. Sausio 1-ąją, 22.40 val.

10. „Laikrodžių stabdytojai“

Paauglys Zakas niekuo nesiskiria nuo kitų bendraamžių. Tačiau kartą jis randa paslaptingą, į rankinį laikrodį panašų daiktą, kuris gali sustabdyti laiką. Zakui tai tik idealus būdas padaryti įspūdį gražuolei mokyklos naujokei, iš užsienio atvykusiai Frančeskai... Sausio 2-ąją 20.10 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją