Kadangi proga pasitaiko tik kartą metuose, o programa bus šventinė, žiūrovų itin pamėgtas serialas „Moterys meluoja geriau“ paruošė aštrią ir linksmą melo porciją. 19.10 val. TV3 žiūrovai bus nustebinti specialia populiaraus serialo serija, kuri pažers nemažai staigmenų. O ko daugiau galima tikėtis, jei visi pamėgti herojai susitiks kartu Naujųjų metų išvakarėse? Jurgita Jurkutė, Edita Užaitė, Jūratė Budriūnaitė, Inga Norkutė, Vytautas Šapranauskas, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Giedrius Savickas ir kiti mylimi aktoriai su TV3 žiūrovais iki kitų metų atsisveikins itin linksmai ir šventiškai.

Šventės privalomas „ingredientas“ muzika ir šokiai. Ar nudžiugins TV3 savo žiūrovus šventiniais koncertais?

Jau nuo gruodžio 31 dienos pietų TV3 žiūrovai mėgausis muzika. 15.05 val. rodysime legendinių „Hiperbolės“ dainų kūrėjo Igorio Berino koncertą „Aš dar dainuosiu“. Na, o sugrįžusių po darbų 20.30 val. žiūrovų lauks žaismingas „Mino ir draugų“ koncertas, kurio konferansjė taps šmaikštusis Vytautas Šapranauskas. O vos tik susidaužus šampano taurėmis ir palinkėjus artimiesiems Laimingų naujųjų, 0.30 val. muzika tęsis su puikiu šventiniu koncertu „Madagaskaro pingvinų išdaigos Lietuvoje“.

Kokia ypatinga programa TV3 žiūrovus nustebins Naujųjų išvakarėse?

Gruodžio 31 dieną bus daug muzikos, linksmų filmų ir specialiai TV3 žiūrovams paruoštų šventinių staigmenų. Pagrindinis vakaro akcentas – 23.00 val. – linksma pamėgtos humoro laidos „Dzin“ sukurta žvėrelių pasaka. Kiškis, briedis, lapė ir šeškas, nusprendę ieškotis šiltesnio kampo bei sotesnio kąsnio, patraukė į miestą. Atvykę į žmonių valdas miško gyventojai paklius į patį šventinį šurmulį su muzika, vaišėmis ir netikėčiausiomis linksmomis istorijomis. Mieste jų lauks ne vienas smagus nuotykis. Keista kompanija klajodama po miestą susitiks ir daug žinomų Lietuvos atlikėjų.

Kokius jau visų pamėgtus filmus TV3 žiūrovams pasiūlys šventinė programa?

Laukiant linksmo vakaro, nuotaiką kels komedijos – 13.25 val. „Vagiant Kalėdas“, 17.05 val. ketvirtoji „Vienas namuose“ dalis. Pasitikus Naujuosius metus, 1.50 val. visus kviesime žiūrėti kultinę komediją „Likimo ironija, arba po pirties“.

Kokia šventinė programa pasitiks TV3 žiūrovus 2009-aisiais?

Ramiai išsimiegoję po taurių skambėjimo, žiūrovai kviečiami sutikti sausio pirmąją taip pat linksmai, kaip palydėjo senuosius metus. 15.00 val. visi mažieji ir jų tėveliai galės mėgautis visai šeimai skirtu filmu „Šeimos šventė“. 16.40 val. linksmos muzikos į Jūsų namus atneš „Tikrų vyrų“ koncertinė programa. 19.00 val. humoro vakarą „Atsigaukim!” padovanos Violeta Mičiulienė, Raimondas Šilanskas ir „Ambrozija“. 20.50 val. TV3 žiūrovų laukia dviem „Oskarams“ nominuotas veiksmo filmas „Žmogus­voras“ su Tobey Maguire‘u ir Kirsten Dunst. Po jo, 23.15 val., pasaulinės muzikos mėgėjai bus nudžiuginti „2008 metų Pasaulio muzikos apdovanojimų“ koncertu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją