„Atskleisime tai, kas liko už kadro. Lietuvos televizijos laidoje „Labas rytas“ rodytuose reportažuose apie kultūrą pasakojo žmonės, kurie joje verda. Dokumentinėje apybraižoje atsiskleis ir mūsų nuoširdžios emocijos, įspūdžiai, atviri pamąstymai. Dvylika valandų per parą nuo pečių nenusikeldavome kameros, iš rankų nepaleisdavome mikrofonų. Ir viskas dėl to noro patirti kaip galima daugiau“, - pranešime spaudai pasakoja „Labas rytas“ vedėjas Ignas Krupavičius.

Žurnalistai kviečia į nuotaikingą kelionę, kurioje jie savo kailiu patiria šiaurietiškus malonumus. Irma ir Ignas vanosis tradicinėje suomiškoje saunoje, ragaus norvegišką avies galvą, Islandijoje ieškos elfų, taip pat tikrins Oskaro Koršunovo vasarą Stavangeryje, su kandidatu į Islandijos prezidentus dainuos ir šoks pagal ABBA dainas...

Dokumentinė apybraiža „Septyni kultūros vėjai iš Šiaurės“ – gruodžio 31 d., 20:30 per LTV2.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją