Mr. Jumbo neatrodė labai nusiminęs, kad pralaimėjo. Juolab, kad iš projekto rengėjų gavo įspūdingą prizą – „dvigalvę“ elektrinę gitarą.

„Aišku, dar galbūt šiek tiek pasišildyti šiame šou ir būtų buvę naudinga. Bet iš kitos pusės džiaugiuosi – dabar atsiras daugiau laiko mano ankstesnei veiklai su metalo grupe SBS. Ačiū visiems, mane palaikiusiems“, - po tiesioginės transliacijos sakė pralaimėtojas Mr. Jumbo.

Už jį žiūrovai balsavo 991 kartą. Tuo tarpu Paulius surinko 2924 balsus, o vakaro nugalėtojas Sasha Son – 3602.

Vyrai scenoje dainavo ir vieni, ir duetu su garsiais atlikėjais. Sasha Son pirmą kartą „Muzikos akademijos“ žiūrovams pristatė savo kūrybos dainą „Pasiklydęs žmogus“ su Viliumi Tarasovu. Paulius galingą vokalą demonstravo su šlagerių karaliumi Kastyčiu Kerbedžiu, o Mr. Jumbo apie meilę suokė su Gintare Karaliūnaite.

„Muzikos akademijoje“ nuo šeštadienio prasideda naujas etapas – daugiau naujokų projekte nebebus, dalyvių ims mažėti. Įtampa augs, konkurencija didės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją