Ir visai nesvarbu, kad grupė „Stipriai kitaip“ – tai tie patys žmonės kaip ir „Suicide DJs“: Vidas Bareikis, Ainis Storpirštis ir Pranas Dapšauskas. Svarbiausia, kad abi grupės turi ką pasakyti viena kitai ir net pasikandžioti aštriomis replikomis. O televizijos magija gali viską...

Cituojame ironišką grupių „Suicide DJs“ ir „Stipriai kitaip“ konfliktėlį, kurio metu paaiškėjo, kad aktorius Gediminas Storpirštis „prastūmė“ „Suicide DJs“ narį Ainį Storpirštį į sceną. Visą pokalbį žiūrovai išvys šį šeštadienį, 14.30 val., per TV1.

Stipriai kitaip: Aini, o tave kartais ne tėvas (aktorius Gediminas Storpirštis – red.) į sceną prastūmė? Storpirščių klanas. Aktoriaus sūnus esi, tai aktorius gal ir pats? (ironiškai kvatoja).

Suicide DJs: Eik tu sau, Aini, rimtai? Kas tavo tėvas?

Ainis (Suicide DJs): O koks tavo reikalas, kas mane ir kur stūmė?

Vidas (Suicide DJs): Jeigu žmogus klausia, atsakyk, juk mes dirbti su tavim turėsim. Stūmė ar nestūmė?

Ainis (Suicide DJs): Na, biški stumtelėjo, pradinį pendelį davė, o paskui jau pats bėgau. Bet pirmas pendelis tėvo buvo. Aš irgi tada norėčiau paklausti tokį asmeninį, šeimyninį galbūt klausimą. Ar tiesa , kad jūsų grupės „Sipriai kitaip“ vyrukai yra šiek tiek daugiau nei draugai? Hehehehe…

Stipriai kitaip: Na, į šitą klausimėlį mes iš viso neatsakinėsime. Mums atrodo, kad kiekvienas save gerbiantis muzikantas žino, jog tokių dalykų nekorektiška klausti. Tai pirmiausiai parodo jūsų lygį, jūsų troškimą staigiai praturtėti, troškimą staigiai pasiekti pigaus populiarumo. Tuo tarpu „Stipriai kitaip“ tikslas yra sunkiu darbu pelnyti Nacionalinę premiją.

Ainis (Suicide DJs): damos, o kaip jūs pradėjot savo grupę? Ar tą grupinį?

Stipriai kitaip: Mums agresija kyla žinok.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją