„Pastaruoju metu Lietuvoje - daug klounų, ir politinių, ir muzikinių: nuo Radži iki Antano. Po rinkimų į Seimą jų dar padaugėjo. Mes negalime nieko kita daryti, kaip tik leisti tautai pasakyti savo nuomonę apie vadinamuosius žvaigždūnus, nes šiandien šmaikščiai juos patraukti per dantį yra pati tinkamiausia dirva. Mes mylime savo žiūrovus ir tikime jų aktoriniais sugebėjimais“, - komentuoja vienas „Kakadu“ kūrėjų Mindaugas Sėjūnas.

Žiūrovai kviečiami kurti parodijas – šmaikščiai, taikliai, o kartais ir kandžiai pamėgdžioti savo mėgstamą ar nemėgstamą Lietuvos garsenybę, nusifilmuoti, nukeliauti į LNK puslapį internete ir vaizdelį atsiųsti laidai „Kakadu“. Juokingiausios parodijos bus parodytos eteryje, o nugalėtojas po naujųjų metų keliaus į šiltuosius kraštus – Tenerifę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją