Tai paaiškėjo šeštadienio vakarą tiesioginėje transliacijoje po „Muzikos akademijos“ Helovyno vakarėlio. Šorena atsidūrė paskutinėje vietoje susumavus komisijos ir žiūrovų balsus. Šiurpiame Helovyno šou Šorena buvo bene vienintelė, įkūnijusi ne pabaisą ar mumiją, o seksualią katytę, laipiojančią kopėčiomis.

Už Urtę gausiai balsavo televizijos žiūrovai. Tačiau jų nuomonė skyrėsi nuo „Muzikos akademijos“ dalyvių, kurie, skirdami Urtei tris karštąsias natas, pasiuntė ją į kovą dėl išlikimo. Kitą šeštadienį Urtei prireiks ne mažiau žiūrovų palaikymo nei šįkart, kuomet ji makabriškame vakarėlyje vaidino velniūkštę su žaibukais akyse.

Ruslanas, šeštadienio vakarą stebėdamas žiūrovų balsavimo rezultatus, juokavo: „Tai bus pirmas kartas, kai aš – ne lyderis. Reikia apsiverkti, bus ašarų“. Ašarų nebuvo, o lyderiu šįkart tapo Paulius, prieš tai scenoje ne tik įtaigiai suvaidinęs filmo „Kaukė“ herojų, bet ir pašokdinęs griežtąją Rūtą Ščiogolevaitę. Paulius kitą šeštadienį spręs, kas turi stoti į kovą ir tapti trečiuoju pretendentu palikti populiariausią Lietuvoje muzikinį projektą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją