Bene didžiausia vakaro staigmena tapo kandidato į „Žvaigždžių vartų“ naujokus Eroso Karbachišvili pasirodymas, rašo TV3.

„Kai išgirsite jo balsą − nustebsite, tačiau tai Erosas ne iš Italijos, o iš Naujosios Akmenės. Nors jei užsimerksite, pamanysite, jog klausotės paties E. Ramazzotti“, − intrigavo šou vedėjas Arūnas Valinskas.

Sužavėta gruzino balso, neįtikėtinai panašaus į italų muzikos dievaičio E. Ramazzoti, ir jo atliekamos baladės, publika nenorėjo jo paleisti, tad Erosas į sceną lipo net du kartus.

Projekto Robertu Javtoku dar per šou startą pramintas aukščiausias dalyvis Paulius pagaliau sulaukė savo valandos ir apsivilko Lietuvos rinktinės marškinėlius su numeriu 15. Septyniolikmetė šou naujokė Nora tapo Violeta Riaubiškyte ir kažkam kitoje ekrano pusėje daina prisipažino: „Man reikia tavęs“. Vieningai stipriausiu vakaro pasirodymu buvo išrinktas Lauros surengtas šou. Šįkart ji scenoje liko beveik be drabužių ir tapo seksualiąja ukrainiete Ruslana.

Vienam vakarui pakeitusios „kailiuką“ ir iš blondinių tapusios brunetėmis scenoje pasirodė žaviosios Indraya ir Ingrida – jos tapo legendinio merginų disko dueto „Baccara“ narėmis. Jaunas, tačiau jau būrį gerbėjų turintis Martynas, vilkintis tviskantį auksinį švarką, įkūnijo rokenrolo dievą Elvis Presley, o vestuvių muzikantas Airis po ilgų lyginimų ir svarstymų, kiek jis panašus į patį Rytį Ciciną, pagaliau pabandė savo dievaitį įkūnyti scenoje.

„Aš vien tik tave myliu, pup pup pi du...“ – į viršų kylant plazdančiai suknelei koketiškai kuždėjo Holivudo karaliene Marilyn Monroe tapusi Roberta. Linksmas, tačiau pavojingas šeštadienio vakarą buvo Erikas – jis tapo mafijos tėvu Donu Corleone, o romantiškasis Vytautas šįkart tapo po Titaniko katastrofos atsigavusiu moterų numylėtiniu Leonardu DiCaprio.

Neseniai į „Žvaigždžių vartus“ pasibeldęs Violetos ir Dariaus duetas apsiginklavo ketvirto dešimtmečio pistoletais bei automatais ir tapo legendine amerikiečių nusikaltėlių pora Bonnie ir Clyde‘u. Deja, jų pasirodymas neįtiko Marijono Mikutavičiaus vadovaujamai šou komisijai, kurioje šįkart sėdėjo Andrius Rimiškis ir muzikos prodiuseris Mindaugas Bendžius.

Komisijos sprendimu į kovą dėl žiūrovų balsų su jais stojo dar nė karto dėl išlikimo nekovoję Vytautas ir Laura. Žiūrovai į šou grąžino Vytautą, tad likę „Žvaigždžių vartų“ dalyviai turėjo pasirinkti tarp Violetos bei Dariaus dueto ir Lauros. Ir vieningai nusprendė – „Žvaigždžių vartuose“ turi likti geriausią vakaro pasirodymą žiūrovams padovanojusi Ruslanos antrininkė.

„Iš „Žvaigždžių vartų“ iškritome, tačiau kurti, groti, įrašinėti dainų ir koncertuoti nenustosime“, − po koncerto optimistiškai nusiteikę sakė Violeta ir Darius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją