Jis prisipažįsta atsikeliantis 4 ryto ir pakeliui į darbą praryjantis vitamino C tabletę – kad pasikrautų geros nuotaikos ir ja užkrėstų kitus.

Naujoji TV1 programa „Pabusk su TV1“ startuoja spalio 27-ąją, 7 val. ryto. Ji truks dvi valandas.

„Nuo buvusių ir esamų rytinių laidų skirsimės dideliu tempu. Mes nežadinsime žiūrovų nuobodžiai. Pas mus ritmas ir tempas bus maksimalus. Žinios, orai, naujausi muzikiniai klipai, horoskopai, dienos įvairenybės, pop pasaulio naujienos, madingiausi įvykiai, renginiai, vakarėliai, svečiai, laikraščių apžvalga laidoje keis vienas kitą. Mūsų laida bus vienodai įdomi ir į darbą skubančiam tarnautojui, ir niekur iš namų neketinančiai išeiti namų šeimininkei“, - sako laidos prodiuseris Karolis Malinauskas.

Kas rytą „Pabusk su TV1“ žiūrovams bus pagamintas ryto patiekalas. Virėjas Martynas Macikas, nauja kylanti kulinarijos žvaigždė, specialistų lyginamas su britų Jamie Oliver, kiekvieną dieną patieks paprastą ir kartu genialų patiekalą.

„Nebandysime žiūrovų nervų, mokydami pasigaminti įmantrų patiekalą, kuriam pagaminti reikia turėti specialių įgūdžių. Greita, skanu, paprasta – mano moto „Pabusk su TV1“ laidoje“, - sako kulinaras Martynas.

Laikraščių apžvalgą laidoje rengs žinomas žurnalistas Audrys Antanaitis. Audrys ne tik apžvelgs svarbiausias ir įdomiausias spaudos publikacijas. „Tai bus ne tik paprasta apžvalga, greičiau spaudos įžvalga. Mes komentuosime ir vertinsime spaudos publikacijas, pateiksime spaudos komentarus“, - sakė Audrys Antanaitis.

„Pabusk su TV1“ žiūrovai pamatys ne tik spaudos apžvalgą, išvys ir straipsnių herojus. „Iš pirmo puslapio – tiesiai į TV1 studiją, tokia mūsų idėja“, - sakė prodiuseris K. Malinauskas.

Kita naujoviška TV1 rytinės laidos rubrika – „Dienos stilius“. Joje bus pateikiama gyvenimo būdo ir stiliaus patarimai. „Tai bus ir patarimas, kaip pasirinkti sąsagas kostiumui, ir patarimas, kaip galima pradėti gyventi „žaliai“, t.y., ekologiškai“, - sakė K. Malinauskas.

Naujoji programa „Pabusk su TV1“ su Žemyna Ašmontaite, Dainium Ožalu, Martynu Maciku, Audriu Antanaičiu – nuo spalio 27-osios per TV1, 7 val. ryto darbo dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją