Scenoje taip pat pasirodys garsiausios muzikos žvaigždės – jos atliks išskirtinę, specialiai šiai šventei paruoštą koncertinę programą.

20 val., iškart po iškilmingos televizijos pristatymo ceremonijos, žiūrovai išvys specialią žinių laidą, kurioje visas karščiausias Seimo rinkimų naujienas pateiks žurnalistas Andrius Kavaliauskas.

Pasak pranešimo spaudai, minėtoji televizija vienintelė per šiuos rinkimus neleis nuobodžiauti laukiant tautos valios paskelbimo ir savo žiūrovams pasiūlys dar vienus, ypač mielus akiai rinkimus – „Mis Lietuva 2008“.

„Lietuvos ryto televizija“ vienintelė užfiksavo drąsiausias merginas, dalyvavusias gražiausioje jaunystės šventėje „Miss Lietuva 2008“. Žiūrovai išvys, kaip ilgakojės, ilgakasės, lieknos ir grakščios merginos mokėsi elegancijos, grožio paslapčių, jaudinosi ir meldėsi prieš didįjį pasirodymą bei nekantriai laukė komisijos sprendimo.

Renginio vedėjas Jogaila Morkūnas konkursą ves kartu su tituluotomis grožio karalienėmis – „Mis Lietuva 2007“ Jurgita Jurkute ir „Mis Lietuva 1996“ Daiva Anužyte. Dėl gražiausios Lietuvos merginos karūnos rungsis įvairaus amžiaus ir specialybių merginos, tarp kurių politologijos ir biomedicinos mokslų studentės, taip pat dailiojo čiuožimo profesionalė.

Šventinį vakarą naujai gimusi televizija žiūrovams pasiūlys dvi komedijas kartu su ryškiausiomis žvaigždėmis. 21.10 val jų lauks „Novokainas“ kartu su Steve Martinu, o 23.10 val. pakvies atsipalaiduoti, o gal net ir pašėlti su visiškai pamišusia kompanija. Jos siela – kultinio filmo „Amerikietiškas pyragas“ aktorius Seannas Williamas Scotas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją