Indraya tapo griežta mokytoja, trijų sūnų tėtis Aleksandras – širdžių chirurgu, scenos Tarzanas Erikas – karininku, damų širdis virpinantis Paulius – jūreiviu, perlinės šypsenos savininkas Airis – virėju, energingoji Laura – kloune, o duetu dainavę gražuoliukai Roberta ir Vytautas tapo stiuardais.

Tačiau kiekvieno iš jų veide buvo matyti nerimo ženklai – šiandien kažkas ir vėl iškris. Tiesioginis eteris, šimtai tūkstančių juos stebinčių akių ir gyvai atliekamos dainos – kai kurie „Žvaigždžių vartų“ dalyviai nesugebėjo susidoroti su jauduliu ir suklupo.

„Giliai viduje jaučiau, kad kažkas nutiks. Ir iš tiesų, atrodo tiek kartų atliktos ir puikiai įsimintos dainos žodžius pačioje pabaigoje sumaišiau...“ – po koncerto sakė publikos ir ypač dailiosios lyties atstovių numylėtinis Paulius. Nors ir atliko „Žvaigždžių vartuose“ jau girdėtą ir visų mėgiamą neapolietiškais ritmais užliūliuojančią „Klajoklio“ dainą, o salėje sėdėjo kelios dešimtys jį palaikančių gerbėjų, vertinimo komisija Pauliui buvo griežta ir už pamirštus žodžius atrinko jį į dėl išlikimo šou besikaunančių dalyvių trejetą.

Susijaudinimas ir primiršti žodžiai koją pakišo ir vos į projektą koją įkėlusiam naujokui Martynui. Tapusį sodininku ir daina klaususį „Kodėl nuvyto gėlės?“ vaikiną komisija taip pat atrinko į trejetuką. Trečioji dėl žiūrovų simpatijų šeštadienio vakarą kovojo scenos Pelene A. Valinsko praminta švelniabalsė Vitalija. Merginos šįkart laukė tikras išbandymas – scenoje ji turėjo susidoroti su nauju – dailininkės įvaizdžiu, atlikti romantišką dainą „Vėl“, o svarbiausia – nutapyti jai pozuojančio raumeningo aukso spalva žėrinčio vaikino portretą.

Komisijai, kurioje be Marijono Mikutavičiaus šįkart sėdėjo radijo stoties „M-1 Plius” programų direktorė Irena Tankeliūnaitė ir prieš porą savaičių iš šou iškritęs rokenrolo meistras Dainius pasirodė, kad Vitalija labiau susidomėjo savo modeliu, nei žiūrovams atliekama daina.

Jau visai netrukus iš trijų liko du. Būsimąją operos žvaigždę Paulių išgelbėjo žiūrovai – už jį balsavo daugiau nei pusė visų skambinusių žiūrovų. Tuomet našta užgulė likusius „Žvaigždžių vartų“ dalyvius – jie turėjo pasirinkti, kurį – Vitaliją ar Martyną – jie nori pasilikti projekte. Ir visi lyg vienas ištarė Martyno vardą.

„Kaip manai, kodėl visi dalyviai prieš tave? Dabar gali iškloti viską tiesiai šviesiai“, − merginą provokavo A. Valinskas.

„Žinau, kodėl, tačiau nesakysiu“, − su ašaromis akyse atsisveikindama ištarė Vitalija.

Vitalijos vieta „Žvaigždžių vartuose“ neliko tuščia – ją užėmė charizmatiška šviesiaplaukė Ingrida. Įspūdingai jos atliekamos dainos „Meilė dar gyva“ Kėdainių pramogų centre „Vikonda“ susirinkusi salė klausėsi nuščiuvusi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją