Ashtonas Kutcheris ir Tara Reid pristatys filmą „Mano boso duktė“ („My Boss‘s Daughter“), „Sekso ir miesto“ žvaigždė Sarah Jessica Parker ir Matthew McConaughey pasirodys filme „Uždelsta meilė“ („Failure to Launch“), buvęs Angelinos Jolie vyras Billy Bobas Thorntonas vaidins romantinėje komedijoje „Nevykėlių mokykla“ („School for Scoundrels“).

O kad juoko nebūtų per mažai, TV3 spalio mėnesį pasiūlys prieskoningų komedijų – tris „Pačio baisiausio filmo“ dalis, fantastinę komediją su Kim Basinger „Mano pamotė iš kosmoso“ („My Stepmother Is An Alien“), net keturias dalis nuotaikingo visai šeimai skirto filmo „Karatė berniukas“ ar suaugusiems ir jų mažiesiems skirtas kino juostas „Šnipų vaikučiai 2“ bei „Šnipų vaikučiai 3“ su Antonio Banderasu.

Pasak TV3 pranešimo spaudai, televizija spalio mėnesį pradžiugins dar viena premjera – animaciniu filmu, įgarsintu tokių pramogų pasaulio atstovų kaip dainininkė Paula Abdul ir aktorė Halle Berry, „Robotai“ („Robots“). Taip pat spalio mėnesį mažųjų ir jų tėvelių lauks pamėgti, „Oskarais“ įvertinti ar nominuoti filmai „Šrekas“, „Šrekas 2“ ir „Visa tiesa apie ryklį“.

Šiuos animacinius šedevrus įgarsino tokie aktoriai kaip Robertas De Niro, Willas Smithas, Renee Zellweger, Angelina Jolie, Cameron Diaz, Mike Myersas ar Eddie Murphy.

Na, o veiksmo gerbėjai džiaugsis dar viena superpremjera su Mattu Damonu „Bornas: pranašumas“ („The Bourne Supremacy“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją