N. Zvonkė ir Mia kol kas neplanuoja susitaikyti ir abi skirtingai aiškina muštynių priežastis - kaltina viena kitą. Mios versija: „Patyriau kūno sužalojimus. Zvonkė mane sumušė“. Zvonkės versija: „Mia mane įžeidė ir apšmeižė. Patyriau moralinę žalą“, pranešime spaudai rašo LNK.

Merginoms besiginčijant, „Dviračio šou“ pateikė dar vieną įvykio, iš kurio išpūstas didžiulis burbulas, versiją: „Mia ir Zvonkė susimušė dėl dėmesio stokos. O labiausiai nukentėjo vargšas Stano, norėjęs netradicinių vestuvių ir reklamos, o gavęs šešėlį ir tradicines vestuves, kuriose netrūko kraujo ir nagų laužymų“.

Pateikiame „Dviračio šou“ Mios ir Zbonkės pokalbio ištrauką bei peliukų Sūrskio ir Mauzerio pasvarstymus.

Mia: Tiesą pasakius, Natalija, tai tu ten iš tikrųjų mane per stipriai pastūmei. Ir nagą nulaužei, visus du. Ir įdrėskei iki kraujo!

Zbonkė: Mia, bet tu paklausyk. Kaip tu man į atlapus kibai! Mes gi buvom susitarusios kitaip! Tarėmės viską atlikti švelniau. Gal buvai biški pergėrus ir neapskaičiavai?

Mia: O mėlynės? Tu čia gal neapskaičiavai.

Zbonkė: O kodėl tu mane prie Zbonkaus žiurke pavadinai?

Mia: Aš tave prie Jauniaus vadinau žiurke, o ne prie Zbonkaus. Aš nemačiau, kad jis ten stovi ir viską girdi.

Zbonkė: Ir iš viso, ko tu prie to Zbonkaus lindai?

Mia: Taigi tarėmės, kad lįsiu, ir tu įsikiši.

Zbonkė: na, gerai, kad tarėmės, bet ko ant jo taip iš karto reikėjo šokt?

Mia: Nieks prie jo nelindo, žiurke tu.

Zbonkė: Ką tu vadini žiurke, karve tu!

(susistumdo).

Zbonkė: kaip manai, dar filmuoja?

Mia: Dar filmuoja, man rodos...

Zbonkė: na, dėl viso pikto, dar truputį.

(Stumdosi toliau, po kurio laiko baigia).

Zbonkė: nu ką, Miačka. Dabar šitas muštynes parodo per televiziją, ir jau lauk skambučių iš laikraščių, įvairių žurnalų, televizijos laidų ir internetų. Reklama – garantuota!

Politologų versija - video reportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją