Pirmasis rugsėjo 26 d. siūlomas filmas - „Malholando kelias“. Neabejotinai intriguojanti istorija apie Malholando kelyje sunkią avariją patyrusią ir atmintį praradusią paslaptingą moterį. Šią lemtingą moterį įkūnija idealiai šiam vaidmeniui tinkanti aktorė Laura Elena Harring. Jos kolegė aktorė Naomi Watts atlieka jos globėjos, vardu Betė, vaidmenį ir priglaudžia ją vienišą ir išsigandusią.

Nepaisant to, kad Betė į Holivudą atvyko siekti savo svajonės, netikėtai viskas pakrypsta kiek kita linkme. Pamažu dvi moterys pradeda dėlioti dėlionę, slepiančią tamsią paslaptį.

Siekdamas kuo efektingiau perteikti šiurpoką istoriją, režisierius Lee Tamahori vaidinti pakvietė nemažai gabių aktorių: Nicką Nolte, Melanie Griffiths, Chazzą Palminterį, Michaelą Madseną, Chrisą Penną ir kitus.

Rugsėjo 27 d. žiūrovais galės persikelti į Paryžiaus getus. Filmo „13 rajonas“ scenarijaus autorius Lucas Bessonas perteikia itin pavojingą pogrindinį pasaulį. Pagrindiniu personažu jis paskiria slapta dirbantį policininką ir buvusį nusikaltėlį, kurį infiltruoja į prekeivių narkotikais gaują. Tokiu būdu tikimąsi nukenksminti neutroninę bombą, kuri gali pražudyti milijonus nekaltų gyvybių.

Ypatingai žiūrovus sudominti turėtų rugsėjo 27 d. rodomas filmas “Bornas. Sunaikinta tapatybė”, kuriame Mattas Damonas vaidina amnezijos ištiktą vaikiną. Šis mėgina išsiaiškinti, kas jis toks, o CŽV pareigūnai stengiasi tą nuslėpti bet kokia kaina. Žiūrint filmą itin smalsu pasidaro, ar Džeisonu Bornu pasivadinusiam vaikinui pavyks išsiaiškinti savo tapatybę.

Nors vaikinas ir nieko neprisimena, bet jo kovos, savigynos ir lingvistiniai sugebėjimai byloja apie pavojingą praeitį. Tai patvirtina faktą, kad net atmintį praradęs žmogus gali iš naujo save atrasti ir pažinti.

Ir galų gale sekmadienį, rugsėjo 28 d. bus smagu dar sykį pasimėgauti nuostabia Brado Pitto vaidyba filme “Šnipų žaidimas”. Šįkart jis bus ne gelbėtojas, bet tas, kurį reikia išišgelbėti, t.y. Tomas Bišopas. Savo jaunąjį protežė bus priverstas gelbėti CŽV veteranas Neitanas Muiras (Robert Redford). Taigi bus neapsakomai įdomu stebėti, kaip netikėtai klostosi jo šiek tiek užsitęsusi paskutinė diena darbe.

Į šių intriguojančių veiksmo filmų eilę įsipins ir kiti filmai su dar įspūdingesniais aktoriais. Tai: „Mirteis prabudimas“ su Jean-Claudu Van Dammu, „Kariai“ su Dolphu Lundgrenu, „Bobio Z gyvenimas ir mirtis“ su Paulu Walteriu, „13-osios nuovados apgultis“ ir kiti. Akivaizdu, kad pramogos savaitgalį tikrai paklūs žiūrovams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją