„Svarstome galimybę perrašyti scenarijų. Juk negali žinoti, į kieno rankas paklius paskutinės serijos. Nesu tikras, kad jos nepateks į viešumą“, - LNK pranešime spaudai sakė apie šį nemalonų įvykį sužinojęs serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Visame pasaulyje ypatingai slepiama, kaip baigsis serialas ar filmas, kad iš žiūrovo nebūtų atimtas malonumas, o iš transliuotojų – žiūrovai. Paprastai aktoriai ir filmavimo komanda pasirašo griežtas sutartis. Pavyzdžiui, iki filmo premjeros likus vos keletui dienų, dar būna nežinomi siužeto vingiai ir filmo pabaiga.

Vienas „Nekviestos meilės“ serialo scenaristų Aidas Žiliukas sako, kad dokumentus kompiuteryje apsaugojęs specialiais slaptažodžiais. Jis tikisi, kad vagys nesugebės patekti į jo kompiuteryje saugomus dokumentus.

„Nemanau, kad jie nulaužtų slaptažodžius ir paviešintų scenarijus. Ko gero ištrins visą saugomą informacijų ir parduos kompiuterį“, - vylėsi A. Žiliukas.

Scenaristas į policiją nesikreipė. „Esu pats kaltas. Išėjau į lauką parūkyti, ir kavinėje palikau kompiuterį. Grįžęs neradau. Galėjau labiau saugoti savo daiktus“ – sakė A. Žiliukas.

Aidas nenusimena dėl to, kad reikės perrašyti scenarijų. „Svarbu, kad aktoriai sveiki ir gyvi. Idėjų yra. Trečiojo sezono atomazga tikrai bus“, - tikino Aidas.

Žiūrimiausio LNK serialo „Nekviesta meilė“ siužeto vingius kuria net keturi scenaristai – žurnalistas Aidas Žiliukas, literatas Rimvydas Strielkūnas, žurnalistas Vakaris Deksnys ir poetas Antanas Šimkus.

Paskutiniosios trečiojo sezono „Nekviestos meilės“ serijos buvo atiduotos į Aido rankas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją