Lietuvos televizijos Didžiojoje studijoje jau įvyko audringas pirmojo „Triumfo arkos“ turo pirmosios laidos filmavimas. Koncertas prasidėjo netikėtumu – projekto dalyviai įbėgę į sceną pasveikino dirigentą Modestą Pitrėną su gimtadieniu.

Į pirmąjį auksinį dešimtuką patekusių 10 dalyvių scenoje varžėsi atlikdami arijas iš žinomų miuziklų, operų ir operečių. Komisijos nariai – maestro Gintaras Rinkevičius, režisierė Dalia Ibelhauptaitė, dainininkė Sigutė Stonytė ir komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis aštrių komentarų ir skaudžių replikų dalyviams negailėjo. Tik dviems iš dešimtuko pasisekė – jiems komisija skyrė aukščiausius balus ir negailėjo pagyrų.

Primename, kad šį šeštadienį „Triumfo arkos“ dalyvių pasirodymus galės vertinti ir televizijos žiūrovai. Žiūrovų ir komisijos balsai bus sumuojami ir taip išaiškės galutinis savaitės lyderis.

Kuriam „Triumfo arkos“ dalyviui pasirodymo pavydėjo Vytautas Juozapaitis, o kuriems komisija dar liepė mokytis dainuoti, sužinosime šį šeštadienį, rugsėjo 20 dieną 21 valandą per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją