Šį ketvirtadienį, rugsėjo 18 dieną „Mūsų dienos – kaip šventė“ pasiners į tuos laikus, kai Kaune, „Metropolio“ restorane skambėjo Danieliaus Dolskio ir Antano Šabaniausko dainos.

Apie lietuviškos estrados ištakas ir iki šiol neblėstantį senųjų dainų populiarumą pasakos dainininkė ir rašytoja Nijolė Tallat-Kelpšaitė.

Laidos žiūrovai, kaip visada, pamatys nemažai Lietuvos televizijos archyvuose saugomos videomedžiagos. O užkariauti žiūrovų simpatijas ir pelnyti kolegų pripažinimą bandys dešimtuko naujokas – Ovidijus Vyšniauskas. Įdomu, ar jam pavyks pakartoti sėkmingą K. Kerbedžio debiutą? Primename, kad „Auksinio mikrofono“ savininką renka ir žiūrovai, balsuodami telefonu, ir atlikėjo varžovai – projekte dalyvaujantys jo kolegos dainininkai.

„Auksinius mikrofonus“ ankstesnėse laidose iškovojo Laima Žemaitytė ir Birutė Dambrauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją