Laidos kūrėjai nusprendė, kad pasaulyje populiarų laidos formatą -
unplugged
- verta paįvairinti pokalbių šou.

„Bus paliesta atlikėjų biografija, diskografija ir įsimintini gyvenimo įvykiai. Žiūrovai išvys ir žinomų žmonių pasisakymus apie atlikėją ar grupę, dainą, bendrą patirtį. Gal buvo kažkur susitikę užkulisiuose ir sukūrė dainos priedainį, gal kartu baliavojo“, - intrigavo laidos prodiuseris Augustas Girdvainis.

Pasak jo, kiekviena atliekama daina - ir gerai žinoma, ir nauja - suskambės kitaip, nes ją lydės įdomi istorija. Šį projektą nuspręsta kurti ne tik dėl to, kad būtų skatinamas gyvos muzikos skambesys Lietuvoje, joje bus mėginama atskleisti muzikantų asmenybes.

Pagrindinis atrankos kriterijus, pagal ką bus atrenkamos grupės laidoms – gyvas atlikimas. „Bus kviečiami muzikos autoritetai, apie kuriuos kažką įdomaus galėtų pasakyti kiti, galbūt dėl to, kad jie 20 metų scenoje. O, galbūt, kažkas puse metų scenoje, bet tokie ryškūs ir visuomenėje žinomi žmonės, kad apie juos galima pasakoti ir pasakoti“, - pridūrė A. Girdvainis.

Šiuo metu grupės kviečiamos į pirmuosius filmavimus televizijos studijoje. Jau dabar žiūrovai kviečiami į Andriaus Mamontovo (rugsėjo 15 d.), grupės „Rondo“ (rugsėjo 16 d.) ir „Skamp“ (rugsėjo 17 d.) koncertus televizijos studijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją