Mūsiškiai jaučiasi gerai, yra visiškai patenkinti pasirodymu. Tai parodo ir komisijos nuosprendis pradžioje apdovanoti mūsų atstovus 42 taškais, tiek pat surinko Azerbaidžanas, o vėliau Lietuvą kilstelti į trečią vietą, dėl to, kad mūsų atstovė Karina atrodė ypatingai gražiai. Būtent taip pakomentavo savo nuosprendį Gladys Tay, generalinė komisijos atstovė.

Tačiau konkurso pasirodymu buvo patenkinti ne visi. Užkulisiuose buvo akivaizdžiai rodoma daug emocijų iš kai kurių nepatenkintų savo pasirodymu atstovų.

Daugelio apžvalgininkų nuomone, Lietuva turi labai daug šansų tapti nugalėtoja. Visiškai netrukus ir išaiškės, ar jie buvo teisūs.

Per prieš finalinį konkurso renginį vykusių repeticijų metu Lietuvos atstovai apstulbino daugelį susirinkusių žiūrovų, bei Eurovizijos sirgalių, kurie nuolat seka įvykių eigą internetu. Komentarai apie Lietuvos šokėjų Sauliaus ir Karinos pasirodymą buvo tik teigiami.

Daugelis atstovų paruošė šokius su tam tikra kulminacija. Visi dalyviai atsakingai žiūri į pasiruošimą tokiam dideliam konkursui, bei tikisi kad tai pajus ir Europos žiūrovai.

Dalyviai kiekvienos spaudos konferencijos metu neslėpė susijaudinimo, bei ypatingo noro nugalėti konkurse. Kelias valandas truksiantis konkursas iš tiesų bus įspūdingas, kupinas muzikos ir aistros, emocijų ir daug šviesų.

Didžiosios Britanijos nacionalinis transliuotojas BBC planavo, kad konkurse balsų skaičiavimo metu dalyvaus Jennifer Lopez, kuri yra profesionali šokėja. Tačiau vėliau šios idėjos buvo atsisakyta. Tuo tarpu renginyje pasirodys Didžiojoje Britanijoje žinomas ansamblis „Carusel“.

Pernai metų nugalėtojai perduoda sveikinimus šių metų laimėtojams.

Telefonu pavyko susisiekti su pernai metų konkurso nugalėtojais Katja ir Jussi, kurie šiuo metu yra išvykę į Jungtines Valstijas. Jie labai džiaugėsi savo pergale ir pasakojo, kad šis laimėjimas jiems atnešė labai daug.

"Buvo labai verta dalyvauti šiame konkurse. Mes turime savo šokių mokyklą ir mums itin padėjo toks laimėjimas", - sakė Katja. Pašnekovai taip pat norėjo perduoti daug nuoširdžių linkėjimų visiems dalyviams ir ypač šių metų konkurso nugalėtojų porai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją