„Serialas yra apie paauglių gyvenimą, santykius su tėvais, mokytojais. Jį turėtų žiūrėti visos amžiaus grupės vien dėl to, kad ir mes, baigę mokyklas prieš 20-30 metų, norime žinoti, kaip gyvena mūsų paaugliai, jų problemas. Jis plačiai auditorijai“, - kalbėjo serialo prodiuseris.

Pasak jo, nors serialas yra edukacinio pobūdžio, vis gi, „Neskubėk gyventi“ komanda nieko neketina mokyti: „Bus tam tikros problemos, iš kurių pabandysime rasti išeitis“.

R. Skaisgirys patikino, kad šio serialo problematika bus panaši į kitų jo kuriamų serialų, tačiau bus labaiu į jas įsigilinama. „Vis gi, tai – meninis kūrinys, ne dokumentika“, - kalbėjo jis.

„Pavadinimo idėja – neskubėk būti suaugusiu. Suaugę turi daug problemų, todėl išnaudok savo vaikystę ir jaunystę. Kiekvienas gyvenimo etapas yra nuostabus ir nereikia niekur skubėti“, - paaiškino pašnekovas.

Serialo režisieriai - Alvydas Šlepikas ir Balys Latėnas. Jame penkiolikai paauglių mokytojais taps aktoriai: Liubomiras Laucevičius, Gabija Ryškuvienė, Lina Budzeikaitė, Giedrius Arbačiauskas, Vytautas Anužis, Algis Gradauskas.

Pasak R. Skaisgirio, labai svarbus akcentas skiriamas interaktyvumui. Specialiai kuriamas tinklalapis, kuriame paaugliai ir suaugusieji galės ne tik dalyvauti konkursuose, bet ir rašyti scenarijus, pagal kuriuos gims naujos serijos. Bus galimybė ir tapti aktoriumi bei prisidėti prie „Neskubėk gyventi“ kūrybinės komandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją