Karina ir Saulius Europą užkariauti pasiryžę laisvąja programa su rumbos, ča-ča ir akrobatiniais elementais skambant šiuolaikinei lietuvių liaudies dainos „Teka teka skaisti saulė“ versijai. Nacionalinių elementų naudojimas pasirodymų metu – vienas iš Šokių Eurovizijos reikalavimų. Kaip ir tai, kad vienas iš poros narių turi būti profesionalus šokėjas (Saulius), o kitas – gerai žinomas savo šalyje žmogus (Karina).

Šių metų Šokių Eurovizijos naujovė – porų pasirodymus vertins ne tik žiūrovai, bet ir keturių profesionalių teisėjų žiuri. Jų skirti balai sudarys ketvirtadalį bendro įvertinimo, tuo tarpu televizijos žiūrovų simpatijos nulems tris ketvirtadalius galutinio rezultato.

Prieš išvykdami į Glazgą, Karina ir Saulius davė interviu laidai „Valanda prieš Euroviziją“, kurią LTV rodys 21 valandą, iš karto po „Panoramos“. Laidoje išvysime pirmosios, 2007-ųjų Šokių Eurovizijos, kurioje dalyvavo Gabrielė Valiukaitė ir Gintaras Svistunavičius, užkulisius, išgirsime jų konkurentų ir renginio komentatorių mintis.

2008-ųjų Šokių Eurovizija – rugsėjo 6 dieną 22 val. tiesiogiai per Lietuvos televizija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją