Tuo pačiu laikotarpiu LNK žiūrimumas atitinkamose grupėse buvo 18,7% ir 17,7%, LTV – 12,9% ir 10,9%.

Sėkmingiausia naujojo sezono diena TV3 televizijai buvo ketvirtadienis, rugpjūčio 28-oji, kada preliminariais duomenimis visą dieną TV3 žiūrėjo 29,4% visų amžiaus grupių ir 32,1 % aktyviosios grupės 15-49 m. amžiaus žiūrovų. Atitinkamai LNK – 16,9% ir 15%, LTV – 14,1% ir 11,8% žiūrovų.

Labiausiai TV3 lyderystė ketvirtadienį išryškėjo žiūrimiausiu televizijos laiku: 18.45 val.-22.00 val. Tuo metu TV3 rinkosi 34,7% visų amžiaus grupių ir 41,3% aktyviausios grupės 15-49 m. amžiaus žiūrovų. Tuo pačiu laiku LNK televiziją atitinkamai žiūrėjo 16,8% ir 13,4%, LTV – 14,5% ir 11,4% žiūrovų.

Tyrimų kompanijos „TNS Gallup“ rugpjūčio 25-28 dienos TV metrų duomenys rodo, kad žiūrovai puikiai įvertino TV3 naujienas bei su džiaugsmu žiūrėjo jau pamiltas programas. Į žiūrimiausių praėjusio pirmadienio-ketvirtadienio aktyviosios 15-49 m. amžiaus žiūrovų grupės laidų dešimtuką pateko vien tik TV3 laidos! Tarp jų – kultinis TV3 serialas „Daktaras Hausas“, lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau“, kurio aktorių gretas antrąjį sezoną papildė nepamirštamų vaidmenų ir teatre, ir kine sukūręs Regimantas Adomaitis bei Kauno dramos teatro aktorė Nijolė Lepeškaitė.

Tarp žiūrimiausių ne tik TV3, bet ir visų Lietuvos televizijų laidų patenka nauja TV3 publicistikos laida „Čia ir dabar“ su žaviąja Aušra Kilkuvienė bei naujos „Ambrozijos TV“ sezono atidarymas.

Naująjį sezoną lyderės pozicijas tarp informacinių laidų ir toliau išlaiko TV3 žinios. Beprotiškai smagus žaidimas „Skylė sienoj“ bei trečiąjį sezoną pradėjęs kultinis serialas „Kalėjimo bėgliai“ – taip pat vieni žiūrimiausių. Jiems nenusileidžia ir sensacingas, intriguojančias bei pikantiškiausias pramogų pasaulio naujienas skelbianti laida „L.T paparacai“.

Smagioji humoro laida „Dzin“ – tarp žiūrimiausių laidų šalyje. Dešimtuką užbaigia naujas lietuviškas serialas „Broliai“ su tokiomis Lietuvos kino ir teatro žvaigždėmis kaip Dalia Brenciūtė, Vytautas Rumšas vyresnysis, Vidas Petkevičius, Vaiva Mainelytė, Regimantas Vilkaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją