Priklausantis „Viasat Broadcasting“ – didžiausiam pramogų verslo grupės „Modern Times Group“ (MTG) padaliniui naujojo kanalo simbolis robotukas jau visai netrukus TV6 žiūrovus supažindins su azartišku, aktyviu, intriguojančiu turiniu.

„TV6 kanalas tai – jauno, aktyvaus, azartiško žmogaus laisvalaikis. Jame bus dar daugiau sporto, visame pasaulyje milijonus suaugusių pritraukiančios animacijos, intriguojančių atsinaujinusių ir naujai pasirodysiančių autorinių laidų, nuotykių, mokslinės fantastikos serialų, veiksmo ir siaubo filmų ir net erotikos. TV6 bus iš tiesų savitas kanalas“, – apie naująjį, jau visai netrukus startuosiantį kanalą pasakoja dabartinė TV3 vadovė Laura Blaževičiūtė.

TV6 kanalo žiūrovai įpusėjus rugsėjui galės mėgautis naujais populiariais ir jau pamėgtais serialais, intriguojančia suaugusiems skirta animacija – „Pietų parkas“, „Šeimos bičas“ ir „Simpsonai“, prestižiškiausiu Europos futbolo turnyru – „UEFA“ Čempionų lyga bei kitomis azartiškomis, specialiomis, nuotykių, veiksmo kupinomis laidomis ir filmais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją