„Tai dvasiškai stiprus vaidmuo“, – apie vieną pagrindinių serialo „Broliai“ herojų, jaunos profesionalios aktorės Eglės Driukaitės kuriamą Simonos Naujokaitės vaidmenį sako serialo scenaristas Bronius Bušma, žinomas kaip pirmojo lietuviško serialo „Giminės“ scenarijaus autorius. Kaip tik Simonos pirmoje serijoje įvykdytas pabėgimas su mylimuoju Renaldu Karnickiu (Ramūnas Šimukauskas) yra visų vėlesnių įvykių seriale priežastis.

Simonos tėvo – Laimono Naujoko vaidmenį atlieka garsus aktorius Vidas Petkevičius. Bronius Bušma šį personažą taip pat išskiria kaip labai įdomų. Beje, su juo Vidas Petkevičius pirmą kartą susitiko kuriant serialą „Giminės“, vėliau – vaidinant šio serialo tęsinyje – seriale „Atžalos“.

Pirmoje serialo „Broliai“ serijoje žiūrovai išvis ir tris pagrindinius personažus, kurių garbei pavadintas serialas, – brolius Kalvius. Vytauto Rumšo jaunesniojo vaidinamas vyriausiasis sūnus Kristupas, išduotas mylimosios Simonos, pirmoje serijoje prisieks ją susigrąžinti.

Į šį reikalą specialiai bei visai netyčia įtraukiami ir vidurinysis brolis Žygimantas (Karolis Sakalauskas), ir jauniausias brolis Aurimas (Jokūbas Bareikis), kurį scenarijaus autorius B. Bušma apibūdina kaip įvairialypį personažą ir sako jį „tiesiog įsimylėjęs“.

Brolių motinos vaidmenį seriale kuria aktorė Dalia Brenciūtė, tėvo – Vytautas Rumšas vyresnysis, prisipažįstantis vaidindamas kartu su sūnumi patiriantis daug teigiamų emocijų.

Pirmojoje serialo „Broliai“ serijoje šventiniai Kalvių šeimos pietūs, surengti viduriniojo sūnaus Žygimanto sugrįžimo iš kalėjimo proga, baigiasi brolių muštynėmis. Dėl Simonos įsismarkavusius vyresniuosius tenka taikyti jauniausiajam Aurimui.

Kur pabėgo Simona, kokių veiksmų imsis Kristupas, ar susitaikys ranką vienas prieš kitą pakėlę broliai – žiūrovai sužinos žiūrėdami naują lietuvišką serialą „Broliai“ nuo rugpjūčio 25 dienos pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.10 val. per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją