Pažėręs nemažai komplimentų Skaivai, A. Valinskas vis dėlto atskleidė, kad jį žavi ne tik neseniai dvidešimt šešerių metų sulaukusios televizijos ir radijo laidų vedėjos grožis, bet ir profesionalumas scenoje. Tuo prodiuseris įsitikino po to, kai kartu su S. Jasevičiūte šiemet vedė ,,Nidos festivalį“.

,,Po festivalio aš pasakiau, kad tai yra viena profesionaliausių vedėjų Lietuvoje, su kuria dirbti itin paprasta ir profesine prasme tai buvo labai malonios akimirkos“, - sakė A. Valinskas.

,,Žvaigždžių vartai“ bus filmuojami kiekvieną šeštadienį Kėdainių pramogų centre ,,Vikonda“, kuriame bus dvi pagrindinės erdvės – scena ir užkulisiai. Skaiva, pradėjusi renginį kartu su A. Valinsku, vėliau leisis į kelionę po nuo štampos ir emocijų kunkuliuojančius užkulisius, kalbins komisijos, kuriai vadovaus kitas A.Valinsko numylėtinis Marijonas Mikutavičius, narius.

Gali būti, kad būtent „Žvaigždžių vartuose“ ir išaiškės, kokie jausmai sieja M.Mikutavičių ir S.Jasevičiūtę.

Po garsiai nuskambėjusių M.Mikutavičiaus ir Reginos Rančeliauskaitės skyrybų, oficialiai vėl viengungiu tapęs Lietuvos moterų numylėtinis žiniasklaidos ne kartą buvo pastebėtas ypač šiltai bendraujantis su dešimčia metų jaunesne buvusia dainininko Milanno drauge Skaiva.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją