„Redakcija“, savaitinė žurnalistinių tyrimų laida, aptars savaitės aktualijas, komentuos visuomenėje vykstančius reiškinius ir procesus, tyrinės teisėsaugos ir teisėtvarkos problemas. Kalbant apie aktualias šiandienos problemas nebus pamiršta ir praeitis - laida iškels ir mažai tyrinėtus Lietuvos istorijos klausimus.

„Redakcijoje“ dirbs televizijos žurnalistų „svajonių komanda“: nepriklausomi, kompetentingi, patikimi ir gerai pažįstami žiūrovams ekspertai. Kiekvienas kuruos geriausiai jam žinomą visuomeninio gyvenimo sritį, atliks žurnalistinius tyrimus ir ieškos atsakymų į neatsakytus klausimus.

Šiuo metu „Redakcijos“ komandoje − net šeši savo srities profesionalai. Prie jų įsibėgėjus LTV sezonui ketina prisijungti dar keli žinomi žiniasklaidos pasaulio autoritetai.

Nuo rudens pasirodysiančioje laidoje žiūrovai išvys žurnalistės Eglės Rašimaitės tyrimus, analizuojančius politikos ir visuomenės problemas, Daivos Ulbinaitės reportažus apie teisėsaugą ir korupcijos atvejus.

LTV debiutuojantis buvęs Lietuvos Respublikos Konstitucinio Teismo pirmininkas Egidijus Kūris televizijos eteryje pasisakys teisės ir teisėtvarkos klausimais. Kas savaitę E.Kūris žiūrovams pristatys po vieną „kietą“ interviu, kurio dalyviams nepavyks lengvai išsisukti nuo nepatogių klausimų.

Ilgametė „Panoramos“ vedėja Rita Miliūtė laidoje „Redakcija“ aptars politikos ir ekonomikos procesus, žurnalistas ir rašytojas Algimantas Čekuolis komentuos ir analizuos aktualijas. Laidos prodiuseris Rimas Bružas kurs reportažus istorinėmis ir visuomeninėmis temomis.

„Ruošdami informaciją laidai, nenuolaidžiausime valstybės ir visuomenės negeroves toleruojantiems asmenims ir institucijoms, bet visada atstovausime žmogaus interesus,“ - teigė R. Bružas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją