Šokių „Eurovizija“ šiemet vyks jau antrąjį kartą. Po praėjusių metų įvesta naujovė, kaiant parketo jėgas gali išbandyti poros, kuriose tik vienas partneris yra profesionalas, o kitas – garsus šalyje žmogus.

Dainininkė, grupės „69 danguje“ narė, Karina Krysko su savo širdies draugu Sauliumi Skambinu finalui paruošė siurprizų, apie kuriuos iki pasirodymo niekam nepasakojo. Pora jų pačių teigimu viską darė savo jėgomis, tad laimėti nesitikėjo.

Laimėtojus, galima sakyti išrinko žiūrovai, nes žiuri (ją sudarė kompetetinga komisija Virginijus Visockas, Ieva Šimukauskienė, Ronaldas Kilvelis, Eglė Visockaitė ir Gytis Ivanauskas) daugiausia balsų skyrė šokėjams Jakaterinai Romanko ir Nerijui Jasaičiui. Jie, susumavus komisijos ir TV žiūrovų balsus, užėmė antrąją vietą.

Profesionali šokėja Jekaterina Romanko su partneriu Nerijumi Jasaičiu konkursui ruošėsi drauge su Lietuvoje gerai žinoma choreografe Anželika Cholina. Pora tiek televizijos žiūrovus, tiek komisiją labiausiai sužavėjo per pasirodymą pusfinalyje. Tuomet jie surinko daugiausiai balsų ir antroje vietoje paliko favoritais laikytą Karinos ir Sauliaus porą.

Trečioje vietoje liko Deividas Meškauskas ir Rūta Ščiogolevaitė, kurie prieš konkursą apie savo galimybes nenorėjo kalbėti. Tačiau užsiminė, kad jiems tai – malonumas, o ne darbas, tad ir pats pasiruošimas nėra katorga. Pora šoko pagal Rūtos sudainuotą lietuvių liaudies dainą.

Ketvirti liko Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, penkti - "Labas rytas" vedėjas Ignas Krupavičius ir Beata Skaisgirytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją