Vienas iš po laimingą žvaigžde gimusių projekto dalyvių – Vytautas Blinstrubas iš Gargždų. 22 metų šviesiaplaukis tvirtina gyvenantis su muzika nuo pat vaikystės – šiam užsiėmimui jį pastūmėjo muzikantas dėdė ir chore dainuojanti mama. Nuo 15 metų vaikinas lanko vokalo pamokas, yra dalyvavęs ir laimėjęs ne vieną dainų konkursą.

Krikščioniškame tarptautiniame universitete Klaipėdoje studijuojantis Vytautas tvirtina, kad ryžosi dalyvauti atrankoje tik todėl, kad „Žvaigždžių vartai“ – visiškai naujas projektas.

Antroji ir trečioji apie savo sėkmę iš organizatorių lūpų šiandien išgirdo vilnietės Urtė Šilagalytė ir Roberta Čiubytė. Šešiolikmetė Urtė nedrąsiai prisipažino, kad dainuoja vos keturis metus, tačiau šiam užsiėmimui mergina negaili nei laiko, nei jėgų.

Ji groja pianinu ir fleita, lanko džiazo pamokas. Tuo tarpu devyniolikmetė Roberta dainuoja nuo vaikystės ir jau 11 metų lanko privačias dainavimo pamokas.

„Ar negąsdina tai, kad prasidėjus projektui turėsite daug ruoštis pasirodymams scenoje ir turėsite laisvas vos keletą dienų per savaitę“, – dalyvių klausė „Žvaigždžių vartų“ prodiuseris Arūnas Valinskas.

„Kuo daugiau užsiėmusi esi, tuo daugiau gali padaryti“, – įsitikinusi Urtė. Tuo tarpu Roberta suvokia, kad projektas pareikalaus tikrai daug pastangų, o jų reikės ir studijoms – mergina šiemet įstojo į TVM verslo mokyklą studijuoti vadybos.

Visi trys – Vytautas, Urtė ir Roberta, pasirodo, yra pažįstami – visi dalyvavo tuose pačiuose konkursuose tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Tad dar viena tarpusavio kova muzikos šou „Žvaigždžių vartai“ nei vieno negąsdina.

Vaizdo reportaže - atrankos momentai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją