Šlagerių karaliaus rinkimų komisijos pirmininkas – šiemet kūrybinio darbo penkiasdešimtmetį švenčiantis maestro Virgilijus Noreika. Dėl jo, kitų komisijos narių ir svarbiausia – publikos simpatijų Palangos scenoje susirungs 7 moterys ir 7 vyrai.

Iš moterų šlagerių karaliene pretenduoja tapti Rasa Kaušiūtė, Eva, Asta Pilypaitė, Aušra Cicėnaitė, Lana Švilpė, Andželika, Giedrė Rimšaitė. Karaliaus karūną užsidėti svajoja Deivis, Povilas Meškėla, Gytis Paškevičius, Vladas Kovaliovas, Kęstutis Jablonskis, Rolandas Petrikis, Ramūnas Difartas.

Visiems pretendentams pritars Šv. Kristoforo orkestras, vadovaujamas prof. Donato Katkaus.

Pirmuosius rinkimus 2002 metais nugalėjo renginio sumanytoja Birutė Petrikytė ir Stepas Januška, 2003-aisiais karaliumi tapo Rytis Cicinas, karaliene – Giulija, 2004-aisiais karūnas užsidėjo Birutė Dambrauskaitė ir Simonas Donskovas, 2005-aisiais – Vitalija Katunskytė ir Žilvinas Žvagulis, 2006-aisiais – Žvagulio žmona Irena Starošaitė ir Kastytis Kerbedis. Pernai karūnomis pasipuošė šviesios atminties Janina Miščiukaitė ir Egidijus Sipavičius.

Šlagerių karaliaus ir karalienės rinkimai – liepos 19 dieną 21 valandą per Lietuvos televiziją. Vedėjai Rūta Ščiogolevaitė ir Viktoras Gerulaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją